:: |
Autor |
Poruka |
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Dakle ovako...
Ako recimo znate dosta o proslosti neke cure, to jest recimo Cija je djevojka bila, s kojim je frajerima spavala, da li cesto ide na "one night stand" i tako... da li vam je to bitno?
Kod mene je to ovako: Ako znam da je cura bila djevojka nekog mog dobrog prijatelja ili rodjaka - nema sanse! Nekako mi je draze bilo da su bivsi decki moje drage neki koje ne poznajem. Jednom sam imao djevojku ciji mi je bivsi bio neki tip prijatelja i kad god smo se sreli pomalo mi je bilo neugodno. Ono u stilu: on ju je dirao tamo gdje je ja diram, on ju je ljubio tamo gdje je ja ljubim... itd...
I jos nesto. Jucer smo prijatelj i ja izisli van. On je ovako dosta zgodan momak i cure se pale na njega. Nabacivala mu se jedna stvarno fina cura ali on nije htio da ide s njom. Kad sam ga pitao zasto rekao je da je to zato jer zna da je ova spavala s crncima i imala crnca za decka prije i njemu to odmah "ogadi" curu za sva vremena... Njemu npr. ne smeta ako je djevojka bila s njegovim prijateljem ili rodjakom (kao npr. meni) a meni ne smeta ako je cura bila s crncima ili nekom drugom rasom (kao npr. njemu).
Koliko je vama vazna "biografija" ili "sexualna povijest" neke zenske pri odluci da li da ista pokusate s njom ili ne?
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Sve je to individualno a i zavisi od grada do grada. Evo i primer. Ja u mom rodnom gradu poznajem dobar deo ženske populacije i znam uglavnom koja je bila sa kim u vezi i sa kim je spavala... E sad, zamisli da mi je to toliko važno. Pa ja bih onda trebalo da završim u manastiru
Druga stvar je npr. malo veći grad, evo primer Beograd. Ovde se isto dosta toga zna ali ne možeš baš toliko da znaš kao u nekom manjem, osim ako ti neko ne ispriča ili ti ona sama kaže, što je malo verovatno, a to što ništa, ili sasvim malo znate o njoj ne znači da je ona "cvećka".
Meni generalno nije toliko bitno. Normalno, sve ima svoje granice, ali uglavnom mi nije bitno toliko da me to spreči da bilo šta pokušam
|
|
|
La'Magia ~ La Victoria Siempre ~
|
Godine: 38
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 1584 Mesto: * Novi Sad *
|
|
Pazi vrlo je tesko. I ovo za crnca,a i za bivse momke. Ne znam kako bi se ponasao.
Evo ti moj primer. Bio sam sa nekom devojkom,iz skroz drugog mesta,nisam znao nista o njoj,sa koliko njih,ko su.Ali sam primecivao da me neki lik konstantno gleda kao da sam mu ubio majku. I raspitam se ja malo,i saznam da je to bivsi od moje drage. I tako ja skontam sto me tako gleda. Par da posle toga pridjem ja njemu PRVI PUT U ZIVOTU,popricamo malo,ja ga pitam sto to radi,on se nesto pravi lud,glumi facu,i ja pred svom masom kazem liku da izadje napolje da se posibamo,i lik,kao nebi,ovo ono,i pocne masa da ga proziva,mi izadjemo,posteno se isprebijamo,i tu se moja prica sa njim zavrsi.
Tako da ne znam sta da ti kazem. Bilo bi glupo da ja sad idem okolo i sibam pola grada!! Ali zaista nekada smeta kada znas koje budale su imale to nesto sto je sada tvoje. Ali to smeta samo kada volis tu osobu,u drugom slucaju ne.
|
|
|
|
|
|
shanjer Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD
|
|
Nije mi toliko bitno, ali jedino ne dolazi u obzir ako je bila se nekim mojim bliskim prijateljem ili rodjakom
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Sa rodjakom ili stvaaaarno dobrim prijateljom, ne dolazi u obzir. Ne sto mi se gadi, nego radi postovanja.
A ostale stvari me ne zanimaju. Treba gledati u buducnost, ne u proslost!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
eh vi ne biste.....pa mi nebi takodjer s vama
nikad ne bi bila s prijateljem od bivseg...s rodjakom...bratom.... to sama sebi ne bi dopustila,nikad! i nikad ne bi bila s bivsim od rodice il prijateljice....imam neke principe
tako da to nije samo da necete vi...necemo ni mi breee
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
discoStu Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 06 Feb 2005 Poruke: 256 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa ono to mi nije toliko bitno,ali ovako kad ne znam ni sa kim je bila ni sta je radila,ond ami je lakse,ne razmisljam o tome ,a kad bi znao sa kim je sve bila.. Pa ne znam, sve jedno mi je...
|
|
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
Pa ako je bas bila sa svim i svakim onda sto dalje od mene
|
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Pa ako je preko nje preslo kao preko Mileticevog Trga ona se gnusam tome. Zasto nemam pojma. Nekako po nekoj statistici, takve se prve udaju... ko to zeni nemam pojma, ali tako je....
A sto se tice toga, da li je spavala sa crncem ili zutacem.... no problem, at all....
|
|
|
|
|
|
colonel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Mar 2004 Poruke: 223 Mesto: Srbija
|
|
Ako je neka za udjes, izadjes i gotovo onda je to potpuno nebitna stvar. E a ako je za upoznavanje sa familijom onda bas i nije pozeljno da ima ceo bataljon iza sebe!
|
_________________ Pomoz' bog junaci! |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Gledaj gledaj ti ovo sada. Svi bi neku finu devojku za upoznavanje i udaju.
A sta devojke ne vole fine muskarce???
Svi bi hteli finu i postenu devojku, a u isto vreme svi bi zeleli i da umoce.
Eeeee pa ne moze to tako rodjaci moji.
Bude li se gledalo na takvo postenje, onda se nijedna nece udati niti nijedan ozeniti
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Makro je napisao/la sledeće: | Gledaj gledaj ti ovo sada. Svi bi neku finu devojku za upoznavanje i udaju.
A sta devojke ne vole fine muskarce???
Svi bi hteli finu i postenu devojku, a u isto vreme svi bi zeleli i da umoce.
Eeeee pa ne moze to tako rodjaci moji.
Bude li se gledalo na takvo postenje, onda se nijedna nece udati niti nijedan ozeniti |
Pravo kazes vala, svaka ti je na mestu Pusti me laznog morala, i svih satro postenih...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|