:: |
Autor |
Poruka |
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
osobno nisam imala nijedan smiješan ulet, ali jesam onako glup...
Sjedim na kaFi s frendicama i dolaze neki frajeri, sve ono upicani u sređeni od glave do pete....oko nas ni žive duše - prazan beerc...jedan od njih tako dođe fino do mene i kaže: "a jel slobodna ova stolica???"
samo sam blijedo pogledala sve one prazne stolice oko nas i njih i svu tu pustoš i nastavila pijuckati kafuicu kao da se ništa jnije dogodilo! a oni još htjeli se prikrpati nama!!!
Cure drage...sigurno ste i to doživljele barem jednom...pa dajte onda da čujemo najgluplje, najofucanije ili najsmiješnije ulete???
|
|
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Jao....Meni se jednom desilo nesto strasno
Izasla sam u grad...I onako,bas sam se sredila.Nosila sam bas svetle farmerice...Jedan kafic gde sam izlazila je imao stepeniste pre ulaza unutra...Bila je nenormalna guzva...I ja onako silazim,podigla sam nos i sapletem se na zadnjem stepeniku i padnem na kolena TACNO ispred lika koji mi se svidjao... Ispalo je kao da sam ga zaprosila...
|
|
|
|
|
|
PuNk SuPeRsTaR *Nečija Slatka Tajna*
|
Datum registracije: 23 Mar 2006 Poruke: 7387
|
|
Uf doživjela sam nažalost svakakvih grozota! Jedan od svakako glupljih uleta je bio:"iz koje si ti bombonjere ispala?" a nikako ne smijemo zaboraviti one tipične kao npr alo šečeru, de si bombon... ali definitivno najbolji ulet koji sam ikada doživila je bio jedan pun kad sam s prijateljicom sjedila u parku i bile smo jako gladne a pored nas je prolazio dečko s pizzom i meni je izletilo:jooj ja bi pizzu... na šta je on odgovorio:ja tebi malo ti meni malo!
|
|
|
|
|
|
thorn Odomaćeni član
|
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 1031
|
|
hahaha.....ima ih puno......i neki muskarci nikad ne nauce kad je dosta.......pre nedelju dana kad sam bila sa tri drugarice na veceri......prisao nam je tip i kaze......mora da vas sve jako boli......jer tako lepe ste mogle samo iz raja ispasti......
sve smo se u isti cas pocele smejati.....njegova faca je bila jos smesnija od te gluposti koju je rekao.... .......kada sam to rekla mom muzu, kasnije kad sam dosla kuci.....i njemu je bilo smesno.......kaze da ako su to zvake kojima tipovi pokusavaju da impresioniraju zenske, nije ni cudo koliko ih ima "momaka"......
|
_________________ originalan pisac nije onaj koga niko ne kopira.....vec onaj koga niko ne moze kopirati......
diplomata je onaj ko cetiri puta meri pre nego sto nista ne kaze........ |
|
|
|
|
.::pinki::. Odomaćeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 03 Apr 2006 Poruke: 2882 Mesto: u dugovima :))
|
|
annamariya je napisao/la sledeće: | Uf doživjela sam nažalost svakakvih grozota! Jedan od svakako glupljih uleta je bio:"iz koje si ti bombonjere ispala?" a nikako ne smijemo zaboraviti one tipične kao npr alo šečeru, de si bombon... ali definitivno najbolji ulet koji sam ikada doživila je bio jedan pun kad sam s prijateljicom sjedila u parku i bile smo jako gladne a pored nas je prolazio dečko s pizzom i meni je izletilo:jooj ja bi pizzu... na šta je on odgovorio:ja tebi malo ti meni malo! |
hahahahaha koji bolid
Meni se je ovo desilo u prolazu pored Beograda na benzu..
Stojim ispred benza i cekam ujaka koji je isao da plati benz i da kupi nesto..ja sam dugo putovala bila sam nesto ljuta smorena itd...
i pridje mi decko..bogami nije bio los ..
i on ono ' izvini devojko jel znas mozda koliko je sati '
bilo je bas 10h tacno i ja sad ' pa 10h '
i on meni 'mislim da je pravo vreme da se upoznamo'
i ja njemu ' ja mislim da je pravo vreme da smislis neku novu zvaku '
i otisla sam 8)
|
|
|
joki_carica Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Apr 2006 Poruke: 332 Mesto: my own world
|
|
joj, meni se desila ista stvar... ti tipovi stvarno vuku iste priche i prodaju ih svim ribama..kritichni su... stvarno, mogli bi smisliti neshto novo...
da, jednom mi se desilo da sam chekala drugaricu ispred punika, petak veche, ja u nekoj dekoltiranoj majci.. i prilazi neki gari, prvo stoji i zagleda 2-3minuta i na kraju mi prilazi i pita koliko je sati.
ja poshto nisam imala ni sat, ni nameru da razgovaram sa njim, kazem mu jednostavno da nemam sat... na shta ce on meni: "al, zato imash sise...."
Kritichno
|
_________________ [img]http://img.freecodesource.com/gallery/images/banners/prod_136_2274.jpg[img/] |
|
|
|
|
Eliot je sreda Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 1128
|
|
- Mogu li da dobijem tvoj broj fona?
- U imeniku je.
- Pa ne znam ti ni ime!
- i ono je u imeniku...
|
|
|
|
|
|
zmaster1911 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 436 Mesto: Cape Town
|
|
tag for later.
Dobra komedija devojke.
|
_________________ [img]http://img276.imageshack.us/img276/690/zm504yb.gif[/img] |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
zmaster1911 je napisao/la sledeće: | tag for later.
Dobra komedija devojke. |
Obozavam ovaj topik! Sit se nasmejem.
Delimicno pripada ovoj temi, ali ipak da ispricam:
Muvam jednu devojku u diskoteci, ali mi nesto ne ide. I, posto sam istrosio svu municiju, probam prastari fazon:
- Znam da i nisam neka prilika...
Kad se javi tip koji je bio pored mene:
- Sta pricas? Bas si zgodan momak!
- To je ona trebalo da kaze, a ne ti!
Inace, lik nije derpe, samo mu je cesce mozak na "Stand By"...
|
|
|
yeki Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 597 Mesto: beograd
|
|
Kad se samo setim koliko puta sam pala pred nekim momkom...prestala sam da brojim...
pa pogresila broj...
Meni je to,nazalost,svakodnevnica!
|
_________________ Strip smile
Lose cool
Bleed the day
And break the rule |
|
|
|
|
s.ana Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 532 Mesto: negde daleko
|
|
Imas tako lepu kosu, koji sampon koristis?!?!
|
|
|
|
|
|
Cute Blondie * Belphegor's bitch *
|
Godine: 43
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 2193 Mesto: Beograd
|
|
Tip koji je u jednom afirmisanom lokalu u gradu dok sam sedela s drugaricom, prisao seo za sto nas i posle 5 minuta price mi rekao: "ja vozim BMW X5, jel znas ti sta je to?"... Mislim da je komentar nepotreban sem mozda "daj decko idi ubi se skrati muke i sebi i svim zenama celog sucevog sistema"
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|