:: |
Autor |
Poruka |
Katy84 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 246 Mesto: Kranj
|
|
jer može neko da mi kaže nešto o antivirusnom programu McAfee jer se ja baš i ne razumem u te stvari.Hvala
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
|
|
|
|
|
|
Zanima me samo kako je ocenjen.Jer ovde niko jos nije napisao da ima taj antivirus zato mi se cini da nije bas mnogo dobar.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
držte lopova Banovan! Zna tudju muku
|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city
|
|
Ja sam ga koristi pre par godina i nimalo mi se nije svideo.
Čini mi se da je u pitanju bio Internet Security 2004, znači paket programa( antivirus, antispam, firewall i antispajver). Sve zajedno, što znači da ne možeš da koristiš neki drugi firewall nego samo taj McAffe-ijev. Po instalaciji sam video da koristi mnogo procesa da bi radio kako treba, mnogo više nego kad bi instalirala klasičan AV + firewall po želji + antispajver, takodje po tvom ukusu. Update je bio spor, skeniranje sporije nego kod drugih antivirusa , a najveće razočaranje je upravo njegov antispam. Sa jedog e-maila sam poslao nešto na drugi i kad sam hteo da ga otvorim, on mi je bez razloga prijavio uzbunu. Posle sam video da se i ostali žale na tu njegovu anomaliju.
|
|
|
cabi8 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Sep 2005 Poruke: 46 Mesto: Uzice
|
|
|
|
|
sikaa2007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 52 Mesto: trogir
|
|
ja ga imam vec dugo vremena i presretan sam s njim samo pratim i kupujem verziju za verzijom.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|