:: |
Autor |
Poruka |
vanja32 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd
|
|
dajte neke lepe savete za veliki petak i uskrs...
trebaju mi nove ideje.....
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
vanja32 je napisao/la sledeće: | dajte neke lepe savete za veliki petak i uskrs...
trebaju mi nove ideje..... |
Mozes li malo blize reci sta te konkretno interesuje?Ja vec godinama spremam posnu slavu, tako da mi ni Uskrsnji post ne predstavlja problem...(pretpostavljam da postis na Veliki petak i da si mislila na neko posno jelo)
Mozda sam probala nesto sto ti nisi,pa ti mogu pomoci
I sta konkretno za sam Uskrs?
Reci sta si do sada probala i spremala...da ne dodje do toga da ljudi nude nesto "vec vidjeno".
Nezgodno je pomoci nekome ako nisi siguran sta zaista trazi
|
|
|
|
|
|
vanja32 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd
|
|
pa..probala sam sve i svasta...svake godine spremam nesto novo...
vise mi je ponestalo ideje za veliki petak...
ovih godina sam spremala recimo: one razne posne pite..pecurke...krompir..kupus.... onda posne punjene paprike sa orasima.. pa paprike punjene prebrancem..pa prebranac...ne mogu sada da se stim...gladna sam pa mi se ne prica o hrani....
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Pa ok....Jesi li probala pitu sa prazilukom i sojinim ljuspicama( dodje kao pita sa mesom)
Ja obozavam i suve crvene paprike punjene smesom od przenog luka,sargarepe,sampinjona i pirinca
Pa recimo posne sarme(ja u njih stavljam mlevene orahe)
Uz ribu,obavezno posna ruska salata i krompir salata
ma ne znam...mnogo toga ima i sto vise pricam o tome,sve mi vise krce creva
|
|
|
|
|
|
vanja32 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 27 Mar 2006 Poruke: 160 Mesto: Beograd
|
|
da iskoristim priliku da odgovorim sada kada sam sita.
za veliki petak ne praktikujem ribu..
ali mi se svidja kako zvuci to sa paprikama...
predpostavljam da se sve izdinsta..a pirinac se obari posebno?
|
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Da,sitno seckani crni luk ili praziluk i sitno seckana sargarepa proprze se na ulju,dodaju se seckani posebno uprzeni sampinjoni i do pola obaren pirinac(dovoljno je samo da nabubri).Sve se posoli i pobiberi po ukusu i tom smesom se pune suve paprike.Zatvaras ih kolutovima od krompira,nalijes malo vode i peces u rerni.
Ja ih obozavam,jedino me nervira sto su te suve paprike uglavnom ljute,a ja nisam neki ljubitelj ljutih jela
|
|
|
|
|
|
magla 68 ~Sremački bećarac~
|
Datum registracije: 26 Nov 2005 Poruke: 4150 Mesto: Sremački BIRCUZ
|
|
To prepuštam drage volje mojoj Ženici pa nek ona odluči šta će praviti i onako sam dežurni na poslu toga dana
|
|
|
|
|
|
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
šunka,sir i jaja
|
_________________
**hell&granger neka vam je sa srećom** |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|