www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kriminalistika
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~
::  
Autor Poruka
Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 28, 2006 11:25 am    Naslov poruke: Kriminalistika Na vrh strane Na dno strane

Volite li da citate ovakvu vrstu knjiga??? Meni je to bas extra 8) , procitao sam par kniga sa ovom tematikom, a najvise mi se svidela "Kriminal koji je izmenio srbiju" Aleksandar Knezevic i Vojislav Tufegdzic i preporucio bih je svima, koji vole ovu tematiku!!! Wink
Zanima me zna li neko gde bih mogao nabaviti knjige Sacekusa i Ko je ko u yu podzemlju? ???

Daca
~Žena Sanjicinog švalera~
~Žena Sanjicinog švalera~

Godine: 51

Datum registracije: 16 Apr 2004
Mesto: Beograd

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 28, 2006 7:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Knjige koje trazis,napisao je Marko Lopusina i mozes ih naruciti na njegovom sajtu.
Evo linka,tu ti je spisak svih njegovih knjiga, kratak opis i sve sto te zanima Very Happy
Izvoli Wink
http://www.lopusina.com/marko_lopusina_knjige.html

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 28, 2006 8:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hvala Daco!!! Wink

Makro
Sudbina Pravi Greske
<b>Sudbina Pravi Greske</b>

Datum registracije: 01 Jul 2005
Mesto: P!zd!land

australia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 1:17 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa mogu ti preporuciti knjigu Mafija Prvih 100 Godina od Vilijem Balzamo i Dzordz Karpoc.

"Ko Crkvi Daje, Bogu Pozajmljuje, A Bog Nikom Duzan Ne Ostaje!"

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 1:22 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probacu da nabavim, hvala na savetu Makro!!! Wink

TuZnE_OkIcE
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Jun 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 24, 2006 12:00 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Procitaj i koju od Agathe Cristie!!!Jako su zanimljive !!!Nije bas u pravom smislu kriminalisticka ali jako su zanimljive!!!Svaka njena!!

crnibiser
samotvoja24
samotvoja24

Godine: 47

Datum registracije: 22 Maj 2005
Mesto: Sarajevo

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Jul 01, 2006 10:50 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja inace volim kriminalistiku kao žanr ma u kom segmentu pa tako i u književnom. Kao što neko gore reče djela Agathe Kristi su jako dobra i lagana za čitati , zanimljiva i uzbudjujuča , što dokazuju i mnogobrojni filmovi i serije snimljene na osnovu njenih pisanja..nama dobro poznati inspektor Hercule Poirot .

Nisu loše još neke knjige kao npr.
Mjesto zločina - Richard Platt
POSLJEDNJI PRERIJSKI VUK - Michael Connelly
SVATKO JE NA KRAJU SAM - Lawrence Block
Povratak na mjesto zločina - Henry Lee

Tu su svakako i knjige Max Allan Collins:Ekipa za očevid: Grad grijeha ,
Ekipa za očevid: Dvojka ,Ekipa za očevid: Čvrste veze ,

zatim neke knjige vrijedne paznje su
Viktoria Faust:U anđeoskom liku zvijeri

Marry Higgins Clark:Sjeti se
Marry Higgins Clark:Srest ćemo se opet
Ed Mcbain:Nokturno

cicojaca
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 02 Nov 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 09, 2007 10:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa... zna li neko kako mogu da nabavim knjigu Kriminal koji je izmenio Srbiju?

daliborvucko
Upozorenja: 1 od 3

Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 46

Datum registracije: 30 Mar 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Dec 05, 2007 9:22 pm    Naslov poruke: preporuka Na vrh strane Na dno strane

[quote="cicojaca"]Pa... zna li neko kako mogu da nabavim knjigu Kriminal koji je izmenio Srbiju?[/quote]

ne bih znao da odgovorim na tvoje pitanje, ali siguran sam da bi te interesovala knjiga izdavača monomanjana Tajna društva. ukratko knjiga govori o druidima, templarima, mafiji, al kaidi i drugim tajnim društvima sa listom njihovih članova, koji su iz senke uticali na promenu istorije sveta u globalu. inače tačan naziv joj je Tajna društva larusso

Ce___
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Dec 29, 2007 5:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evo mali doprinos od mene i nije da spada bas pod kriminalistiku ali ...
drugi deo knjige nije ceo!!!

On that tree the depths of whose roots No one knows.
No bread sustained me Nor goblet. I looked down. I gathered the runes, Screaming I gathered Them;
And from there I fell Again.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Književnost ~ -> Kriminalistika Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon