:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Poz, ovo je izgleda nesto sa podesavanjima, ali da vas pitam da nije nesto drugo. Racunar je konektovan na net, ali nece nista da otvori, niti da se uloguje na msn. nisam jos pogledao, drug mi je javio da postavim temu, kaze da je probao da promeni neka podesavanja, ali nije uspelo. tnx
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Taj tvoj prijatelj bas ima velikih problema sa kompjuterom.
Kako uvek prijatelj
Sta ne moze da otvori??? Vrata od sobe? CD-ROM? Firefox? IE?
Kakva podesavanje, gde, na cemu????
Budi specifican!
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Koji OS? Koji Firewall? Kako pristupas netu? Da li koristis proxy?
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Makro je napisao/la sledeće: |
Kako uvek prijatelj
|
Nisam u pitanju ja, ako si na to mislio...
Very funny
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
A da nam ti ipak nesto vise kazes o tom problemu?
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | Koji OS? Koji Firewall? Kako pristupas netu? Da li koristis proxy? |
Windows XP Professional, modemski internet oko50kbps, Internet explorer, ostalo neznam, moram da pitam.
Rekao mi je da kada se konektuje ne moze da otvori ni jednu web stranu, niti da se uloguje na msn messenger. Provajder mu je sezampro, ali je probao i sa mojim neobee-em. A pretpostavljam da su u pitanju podesavanja u vezi konekcije, ali stvarno neznam, probao sam da ga pozovem sad ali je na treningu.
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam modem koristio pre dosta vremena ali koliko se ja secam u podesavanjima si imao samo osnovne stvari, tipa username, password, DNS (ili IP)... i firewall. Ja mislim da bi tvoj drug trebao da proveri da nije do firewall-a, mozda je tu zabranio MSN-u i IE izlazak na net.
A ako nije firewall mislim da nisu u pitanju neka druga podesavanja vezana za konekciju.
Druga mogucnost jeste provajder ali ti si rekao da si probao sa tvoim ali nisi rekao da li je isti problem ili onda normalno radi.
Treca mogucnost je da je riknuo modem.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
dodeek Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Sep 2005 Poruke: 43
|
|
nek zove sluzbu za korisnike i vidi si postavke za net...ako nije u tome problem nek pogle dal je iza u kompu ili u stekeru dobro namjesteno.. ako nije u tome vjerojatno se neki trojan uvuko..nek si kupi bug ili vidi i skine antivirus..firewall i skenira komp...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Problem resen. reinstalirao je windows, neki virus je bio u pitanju.
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
Nije virus bio u pitanju. I meni se to desavalo konektujem se na internet preko PAN LINE i sve je oke a konektujem se posle 3-4 dana na BITINFO i isto nece da mi otvori nista cak nemogu ni na server da se konektujem ....... Ako mu se jos neki put desi to samo mu kazi da se dikonetuje sa interneta i konektuje ponovo i sve ce biti oke ....
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|