:: |
Autor |
Poruka |
*Nebojsa* Banovan! Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 31 Maj 2005 Poruke: 2027 Mesto: Zvornik
|
|
Imam dvd rezac Nec dvd rw nd-3540A,i juce mi je poceo da pravi probleme.Jednostavno,dvd diskove cita i reze sasvim normalno ali obicne cd-ove nece ni da ucita ni da reze.Ako neko zna sta bi moglo da bude,unaprijed sam zahvalan.
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Probaj da ocistis laser... probaj da upgrade-ujes firmware... koliko je star?
|
|
|
|
|
|
"probaj da upgrade-ujes firmware"-e ovo te nista ne razumijem,kako to da uradim,a rezac je star oko cetiri mjeseca i eto do prekjuce je radio savrseno.
|
_________________ Moja ljubavi hajde reci mi pa makar i lepo slazi mi-Da to nije istina da si moja jedina,nemoj plakati samo reci mi!!! |
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Ako si ga kupio novog i da ti je star cetiri meseca, onda imas jos 8 meseci garancije.
Svaki hardware ima godinu dana fabricke garancije, osim ponekih baterija.
Probaj prvo da izbacis program koji koristis za rezanje, cisto sumnjam da je Nero u pitanju.
Izbaci program, pa ga opet instaliraj, mozda ti pomogne.
Nikad se ne zna.
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
|
|
|
Ako je star samo 4 meseca, onda nema o cemu da se prica, odneses ga u radnju gde si ga kupio i kazes im da ne radi.
|
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla je napisao/la sledeće: | Ako je star samo 4 meseca, onda nema o cemu da se prica, odneses ga u radnju gde si ga kupio i kazes im da ne radi. |
Pa brate iskreno da ti kazem to cu i da uradim,osim njega imam i pionirov rezac koji sam uzgred koristio barem 10 puta vise nego njega i koji radi.Jbg,cetiri mjeseca je stvarno malo!?
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako prestane da radi dok je pod garancijom, sve je malo, makar ta garancija bila 5 godina.
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
verovatno je neki hardware proces otišao čim on ne može da prepozna običan cd...tj ne može da pročita...
nov je i vrati ga...firmware koliko znam neće ti ništa pomoći
ja imam 3520 star preko godinu narezao se do sada preko 1000komada i super radi....
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
Jednostavno otvori novcanik i odnesi u neki servis, ako nije pod garancijom (ako jeste super). Probaj i "uradi sam" ocisti laser, ali ne znam koliko ce ti to pomoci, jer dvd diskove cita koliko si rekao. Zakljucak: nosi u servis. ha
|
|
|
|
|
|
metromarker Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 01 Dec 2005 Poruke: 11 Mesto: beograd
|
|
I jesi l iresio svoj problem sa rezacem?
|
|
|
|
|
|
deluxer Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 31
|
|
ja imam isti rezac vec 10 meseci , urnisao sam ga od koriscenja preslo je preko njega bar 2000 diskova , a narezano preko 500 i idalje sljaka kao nov , a inace kod njega moze da ti se desi ako stavljas mnogoo star CD da nece da ga cita.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nisam jos nista rijesio sa rezacem kupio sam neko smece od LG-a a imam vec odavno i Pioneer 110D pa i ne obracam paznju a NEC-a sam poslao tamo gdje ide svo djubre-u kontejner!!!
|
|
|
|
|
|