www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Skupljamo pare za GRISINE???
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~
::  
Autor Poruka
knjaz_milos
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 42

Datum registracije: 18 Avg 2004
Mesto: Bgd-Kaludjerica city

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Skupljamo pare za GRISINE??? Na vrh strane Na dno strane

Ovo je mesto za one koji znaju da se zezaju!!!!

Momci i curice krenite!!!!! Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

a sto je grisine? Rolling Eyes

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 11:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro bre jesi li ti lud!!! daj meni euro ja cu ti kupiti celog kilograma, mislim....kesa ce biti od kilograma. a sadrzaj.... [-X
Dacu ti euro ako kupis zvake Razz

PS. Zili to so slani stapici

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 11:15 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hvala ksantipa Laughing

evo ja cu da skupljam novcice...sjest cu ispred merkatora i :88: ..valjad ce se ljudi sazaliti...
samo ne znam kolko ce ti to pomoc...skup je grisine mnogo :-k

knjaz_milos
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ksantipa-------)
eeeeeeeee
ja sam se prvi setio zato sve pare meni u dzep!!!!!!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
daj mi daj mi daj mi daj mi!!!!!!

marko83
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 16 Avg 2004
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ahhhhhhhhh moj kolega...dzabaaaaa se trudis !!!

sa ovakvim ljudima mozes jedino o sahu da pricas Mr. Green Smile Shocked 8) Laughing

ili pak ooooo GOBLENIMA,strikanju,biklonjer ovaj butn djisn!!!! Very Happy Smile Shocked 8) Mr. Green

MARINA-NS
Shukran La Kul Shi
Shukran La Kul Shi

Godine: 38

Datum registracije: 02 Okt 2005
Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cujem ovde se neke pare skupljaju...samo da vas obavestim da ja od danas skupljam pare za more i da je kasica od danas otvorena slobodno saljite necu se ljutiti :surf: :ostrvo:

Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa!

marko83
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 16 Avg 2004
Mesto: Bgd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hihihihihihih Very Happy Razz znao sam ja da se jedino sa novosadjankama moze pricati Mr. Green

alooooooo ti skupljas za more a mi nemamo za grisineeeee !!!!!!! UPOMOCCCCCCCCCCC

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ocu ja grisine... Laughing

ksantipa
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Datum registracije: 24 Jul 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 12:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@Marko83, nemoj da rusis nadu bre vidi ti njega!!! neznam da strikam, da vezem. Al bogame znam da sakupljam pare Razz

@Knjaz Milosh ajmo se dogovoriti pola pola, il cu ti bombardovati temu Twisted Evil

@Miskopisko, stani bre malo da sakupimo prvo pare, jos se oko toga nismo dogovorile a ti bi vec da jedes c,c,c sramota te Laughing

knjaz_milos
Odomaćeni član
Odomaćeni član

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 1:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ljudi HVALA VAMMMMMMMMMMMMMMM

znao sam da ovde ima ljudi vrednih truda,hvala sto podrzavate moju temu!!!!!!!!

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 1:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da prilozim ja nesto za grisine. Smile

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Trač partija ~ -> ~ Arhiva - Trač partija ~ -> Skupljamo pare za GRISINE??? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  sledeća
Strana 1 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon