:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
A sto se tice pustog ostrva,evo ja sam osmislila nesto...nadam se da ce vam se svideti...
A kada odete na medeni mesec,hocu jednu ovakvu sliku da mi posaljete...
A evo,srce,imam za tebe ne poklom jednu majcu,da ne izgoris...
A kada se vratite u Bg,ceka vas porcija cevapa i to u 5 ujutru...
I da ti samo jos jednom kazem da sam presrecna sto te imam za prijatelja...
Srce,ostani takav kakav jesi i ne dozvoli da te bilo sta ili bilo ko promeni...jer mnogi nikada nece imati dusu kakvu imas ti... Lubim te....:redlips:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kume dragi,
sad stani, okreni se i pogledaj dobro sta si ti uradio na ovom sajtu za svo ovo vreme koliko si tu sa nama... Koliko si prijatelja stekao, koliko ljudi te vole, cene i postuju... I ono najvaznije, ljubav svog zivota si nasao na ovom sajtu! Zato necu vise ikada da cujem od tebe da ces da odes odavde, jer ti je ovde mesto, ovo je tvoj drugi dom, kao i moj i jos mnogo ljudi koji su ovde sa nama svakodnevno!
Od prvog dana kad si postao moderator, dala sam sve od sebe da te uvedem u tajne interneta i ovog sajta i verovala sam u tebe i drago mi je sto sam u tome uspela! Ponos si ovog sajta!!! Zelim ti jos 100x toliko postova i uspeha u svemu ovome sto radis ovde! Posle toga, kako su Nesa i Dule rekli, pusticemo nase unuke da nastave nasim stopama.
Jedno veliko HVALA na svemu sto cinis za ovaj sajt, sto si ga zajedno sa ostalim kolegama digao na sam vrh i sto dajes sve od sebe da tamo i ostane!!! Dok je nas, bice i ovog sajta!
HVALA ti na svojoj nesebicnosti, hvala ti sto krasis moj i Jovicin zivot svakodnevno svojim ludostima, sto si uvek tu za nas i u dobru i u zlu, sreci i tuzi. Hvala ti na svim suzama i svim osmesima, kojih, znam, bice jos mnogo... Hvala ti sto si uvek tu ( i kad treba i kad ne treba ). Nadamo se da ces i ostati uvek tu, uz nas, kao mi uz tebe! Prijatelja je lako steci, ali ga je tesko sacuvati!!! Mnogo toga smo prosli zajedno, i dokazali jedni drugima da prava prijateljstva ipak postoje!
Hvala ti na svemu kume, ostani takav kakav si, nama si najbolji!!!
Vole te tvoji Sanja & Jovica!!!
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Svaka Cast Sale za 21000 poruke (21000....)
Zelim tebi i Babyg sve najbolje
evo jedno mali poklonic od Zvezdasa za Zvedasa
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Cestitam i ja, sve najbolje :zdravica:
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Svaka cast Jugi Alal ti vera.
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Donatella NiNja MaCa
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Nov 2004 Poruke: 3017 Mesto: rajvoSa
|
|
E pa ja cu tebi ipak da cestitam iako si ti jedna vejika bezobjastina, koja je mene zabojavila, sjam te bijo!!!!
I necu vise nita da pjicam s tobom dok se ne popjavis i ne iskupis... :84343:
Ako se to uopste ikad dogodi :veca:
|
_________________ I sent my soul through the invisible,
Some letter of that after-life to spell;
And by and by my soul returned to me,
And answered, I myself am Heaven and Hell. |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Jooooj šefe moj
pa sta bih ja mogla da kazem posle ovoliko lepih reči,
a da ne deluje otrcano i ponovljeno...
Ti najbolje znaš šta ja mislim
i znaš da me ponekad strašno nerviraš,
ali te ipak volem!
I znaš naravno da si još uvek moj idol
Čestitam od srca i radujem se svakom tvom uspehu :47:
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
I ja se pridruzujem cestitkama, i sam znas koliko doprinosis da ovaj sajt funkcionise ovako dobro kako funkcionise...21 000 postova ...auuu koliko je toooo...Sve najbolje
|
|
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Jugo nemam reci ,lepo je to sve ali uništi se po cele noći na sajtu brišući za bu*alama. Usput kolko vidim stigneš ponešto (21000) i da napišeš.
Pa neka ti je berićetna i ova godina cela pa lagano kreni prema 30 hiljadarki ....
Srećno!!! Srećno!!! Srećno!!!
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Stani bre malo kud si zapeo, produzi ovako i sagradices merdevine do neba i pokupices sve zvezde i dati ih BagyG a za nas ostale nece ostati nista
Jednom reciju:
NEMAM RECI. SVAKA CAST JUGO !!!!
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Jugo druze sve cestitke i od mene sta reci ostavljas me bez teksta sve najbolje 21 000 porukica svaka cast zelim ti jos toliko i da si jos mnogo mnogo sa nama ovde da se druzimo na domaci de
Ništa nije teško i nedostižno ako veruješ u sebe i u to što radiš...
Ako veruješ u sebe, za posledicu ćeš imati nesalomivu savitljivost koja odoleva svakoj oluji...
Čestitam od srca i želim da odoliš svim olujama koje ti život nanese na put...
Ps druze zelim ti da se ozenisTamarom tvojom srecicom i da imate puno dece malih andjela a najmanje kolko je ovde na ovoj slikici a to je osmoro:P
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
Poslednja prepravka: gaga021 datum Pet Mar 17, 2006 6:38 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Pa dobro Jugo brate kako misliš da te stignem.
Dobro oprostiću ti ovaj put i neka ti je sa srećom.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|