:: |
Autor |
Poruka |
spyder Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 2
|
|
Upoznao sam ljude koji poseduju misa kao svog kucnog ljubimca.Pa me interesuje da li bi neko uopste mogao da cuva misa za ljubimca ja ih se ,iskreno, bojim ... mnogo su gadni???
|
_________________ VLADA BELGRADE >> KOVIN |
|
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
misevi nisu gadni,pacovi vec jesu
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
i ja bih cuvao miseve za kucne ljubimce, pa da se nakote sto vise...a onda da pustim macu da se iga malo Ma kakvi crni misevi,odvratni su
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
pfckraljpfc Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Jan 2006 Poruke: 248 Mesto: BP-NS Tu i tamo...
|
|
Beli mish pa ajde de,ali crni...blah!A mislim da bi i tog belog moj tupadzija smandrljo
|
_________________ Partizane Partizane
Partizane jedini
Tebe vole,za te' ginu
Tvoji verni GROBARI! |
|
|
|
|
_MaNjA_ Upućeni član
|
Godine: 43
Datum registracije: 16 Jan 2006 Poruke: 255
|
|
Sladke životinjice, al molim vas, neka su sladke daleko od mene:). Ne da se miševa bojim, nego mi je nekako ogavan osečaj kad znam da su u blizini.
|
|
|
|
|
|
RomaleRomali Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Mar 2006 Poruke: 33
|
|
pa nikad mi to ne bi balo na pamet
|
|
|
|
|
|
baxuz2001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 05 Okt 2004 Poruke: 117
|
|
xexe...svi se bwe plasite malih slatkis misica
Ja sam imao malog white misa(zvao sam ga genius) i hmz...bilo je ok...jeste da ponekad pusta neke opojne mirise ali i to se da resiti )
Bilo je mnogo lepih trenutaka sa njim ali na nesrecu zaledio se jednom prilikom kad sam zaboravio da upalim pec u sobi i uginuo je
Svaka zivotinjica je lepa samo na svoj nacin
Uzmite ga slobodno i necete se pokajati...i on bice
Najjaci fazon je bio kad sam mu stavio ono da vrti...kako brzo vrti mogao bi struju da proizvodi ...jedan dan ja sedim za kompom...ugaseno svetlo...samo vidis nesto belo trckara po podu...ja reko dal mi se cini ili sam poludeo...upalim ti ja svetlo kad on trckara po sobi )
Ma bilo je ludackih scena
|
|
|
|
|
|
mistyque_m Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 51
|
|
pa moguće je.ima ljudi koji ih vole
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Nedaj Boze.Odvratna zivotinja.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
BabyG Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 20 Jun 2005 Poruke: 4980 Mesto: ...caught in the heart of an angel...
|
|
Ne hvala, inace mi se te zivotinje gade. A rodjak mi ima neku vjevericu...hmmm...neznam koja je vrsta. UZASNA JE!Izgleeda kao stakor. Nema onaj lijep kitnjast rep, nego je kao u misa, i stalno je trudna.
Pa kad sam to vidjela, jednostavno-Fujjjjjj! Nebi nikad nista slicno tome imala za kucnog ljubimca. Nisu zabavni misevi! :hearts:
|
_________________ ~*Ode noć, još uvijek imam istu moć da do tebe mogu doć, samo pružim dlan od morske vode slan zlatnim prahom začaran, da uđe tiho u tvoj san i nježno te budi kao kad te ljubi...*~
|
|
|
|
|
venom Iskusni član
|
Datum registracije: 24 Avg 2005 Poruke: 975 Mesto: City of Heroes!
|
|
brojni ljudi čuvaju miševe zbog svojih zmija...
šalu na stranu nije loše imati onog belog miša...
|
_________________ When I walk I walk ALONE!
When I fight I fight ALONE!
|
|
|
|
|
***LaNe*** ~SpEEdy GonSaleS~
|
Godine: 39
Datum registracije: 29 Mar 2006 Poruke: 16047 Mesto: ***Sedmo Nebo***
|
|
Slatko...Miševi su baš ludi i prava trčkarala...Nisam imala miša, ali imam malog hrčka koji jednako tako ima navike kao i mali miš da ga sve zanima, sve glođe i vrti svoj kolut...A opet ne znam zašto bi se nekome gadio mali miš, a hrčak ne...Drugo je štakor-oni su mi odvratni...U biti ne sam štakor već sama pomisao na njegov repp...FUuuujjj
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|