www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Miš ljubimac
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
spyder
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 14 Mar 2006

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 14, 2006 1:39 am    Naslov poruke: Miš ljubimac Na vrh strane Na dno strane

Upoznao sam ljude koji poseduju misa kao svog kucnog ljubimca.Pa me interesuje da li bi neko uopste mogao da cuva misa za ljubimca ja ih se ,iskreno, bojim ... mnogo su gadni???

miskopisko
~Dream-Maker~
~Dream-Maker~

Godine: 38

Datum registracije: 03 Sep 2005

neth_antilles.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 17, 2006 2:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

misevi nisu gadni,pacovi vec jesu New Evil

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 8:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja bih cuvao miseve za kucne ljubimce, pa da se nakote sto vise...a onda da pustim macu da se iga malo Mr. Green Ma kakvi crni misevi,odvratni su New Evil

pfckraljpfc
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 22 Jan 2006
Mesto: BP-NS Tu i tamo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 9:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Beli mish pa ajde de,ali crni...blah!A mislim da bi i tog belog moj tupadzija smandrljo Laughing

Tvoji verni GROBARI!

_MaNjA_
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 43

Datum registracije: 16 Jan 2006

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 20, 2006 10:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sladke životinjice, al molim vas, neka su sladke daleko od mene:). Ne da se miševa bojim, nego mi je nekako ogavan osečaj kad znam da su u blizini. Shocked

RomaleRomali
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa nikad mi to ne bi balo na pamet

baxuz2001
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 05 Okt 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 24, 2006 10:45 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

xexe...svi se bwe plasite malih slatkis misica Smile
Ja sam imao malog white misa(zvao sam ga genius) i hmz...bilo je ok...jeste da ponekad pusta neke opojne mirise ali i to se da resiti Smile)
Bilo je mnogo lepih trenutaka sa njim ali na nesrecu zaledio se jednom prilikom kad sam zaboravio da upalim pec u sobi i uginuo je Sad
Svaka zivotinjica je lepa samo na svoj nacin Smile
Uzmite ga slobodno i necete se pokajati...i on bice Smile
Najjaci fazon je bio kad sam mu stavio ono da vrti...kako brzo vrti mogao bi struju da proizvodi Smile ...jedan dan ja sedim za kompom...ugaseno svetlo...samo vidis nesto belo trckara po podu...ja reko dal mi se cini ili sam poludeo...upalim ti ja svetlo kad on trckara po sobi Smile)
Ma bilo je ludackih scena Very Happy

mistyque_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 25 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Mar 25, 2006 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa moguće je.ima ljudi koji ih vole

foryou10
Iskusni član
Iskusni član

Godine: 63

Datum registracije: 13 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 27, 2006 11:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nedaj Boze.Odvratna zivotinja.

BabyG
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 20 Jun 2005
Mesto: ...caught in the heart of an angel...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 7:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ne hvala, inace mi se te zivotinje gade. A rodjak mi ima neku vjevericu...hmmm...neznam koja je vrsta. UZASNA JE!Izgleeda kao stakor. Nema onaj lijep kitnjast rep, nego je kao u misa, i stalno je trudna. Laughing
Pa kad sam to vidjela, jednostavno-Fujjjjjj! Nebi nikad nista slicno tome imala za kucnog ljubimca. Nisu zabavni misevi! :hearts:

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 4:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

brojni ljudi čuvaju miševe zbog svojih zmija...
šalu na stranu nije loše imati onog belog miša...

***LaNe***
~SpEEdy GonSaleS~
~SpEEdy GonSaleS~

Godine: 39

Datum registracije: 29 Mar 2006
Mesto: ***Sedmo Nebo***

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 29, 2006 4:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Slatko...Miševi su baš ludi i prava trčkarala...Nisam imala miša, ali imam malog hrčka koji jednako tako ima navike kao i mali miš da ga sve zanima, sve glođe i vrti svoj kolut...A opet ne znam zašto bi se nekome gadio mali miš, a hrčak ne...Drugo je štakor-oni su mi odvratni...U biti ne sam štakor već sama pomisao na njegov repp...FUuuujjj

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Miš ljubimac Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5  sledeća
Strana 1 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon