www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Englesko - Srpski Recnik
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~
::  
Autor Poruka
nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 11 Jun 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 7:10 pm    Naslov poruke: Englesko - Srpski Recnik Na vrh strane Na dno strane

Trebao bi mi dobar Englesko-Srpski recnik u elektronskom obliku. Bilo bi dobro da moze sto bolje da prevodi cele recenice. TAkodjebi valjelo d bude besplatan.

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Mar 12, 2006 7:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja imam ovaj, ako ti bude koristio...

nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 2:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Koji ovaj. Mislim da bi trbalo da ostavis link.

Izvini malo pre mi zi nekog razloga nije ucitan deo strane za download. Imam ovaj recnik i nisam bas zadovoljan. U svakom slucaju hvala.

Edit by Doktor - Spajanje poruka

massta
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 13 Mar 2006
Mesto: CZ

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Probaj di-recnik veoma je dobar!!!

mladen_ns_92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 12 Mar 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 23, 2006 11:30 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ako ti treba recnik englesko-srpski otidji na krstaricu

dussan90
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 30 Mar 2006
Mesto: Nish CITY

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam windict
imas na njihovom sajtu.

mc dralje
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 40

Datum registracije: 28 Okt 2005
Mesto: podgorica cg

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 31, 2006 9:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja ima neki tj dosta dobar...prevodi tekst i slaze rijeci po gramatici ali nije besplatan Evil or Very Mad platio sam ga 30$

nesa_gajic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Apr 02, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Nasao sam Morton-Benson recnik. Ne prevodi ftaze ali je veoma dobar.

mirceglavni
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 15 Avg 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Uto Apr 11, 2006 12:42 pm    Naslov poruke: Pokušaj Babylon-translator Na vrh strane Na dno strane

Skini babylon-translator, i instaliraj eng-ser rječnik (oko 1 MB veličine, malo ga je teže "direktno" naći.

Prednost babylona je da ne moraš ukucavati riječi u poseban program, nego jednostavno STRG + desni klik na riječ - i babylon se javlja sa prevodom (funkcioniše i sa tekstom u slikama, jer babylon vrši ocr nad tekstom).

Problem kod babylona je da stalno "telefonira" kući, i dobiješ probleme sa registracijom poslije nekog vremena (naravno, samo ako ga nisi kupio Wink

lady_bgd
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 18 Mar 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Maj 10, 2006 10:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Imas ovde solidan klasican recnik - www.metak.com

koki007
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 34

Datum registracije: 24 Jan 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Maj 13, 2006 10:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovaj je vrlo dobar. Jes da se placa al' iz licnog iskustva znam da je super.

http://www.contact.co.yu/

sivigruja
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 51

Datum registracije: 27 Dec 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jun 03, 2006 2:05 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Morton-Benson recnik

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Software ~ -> ~ Arhiva - Software ~ -> Englesko - Srpski Recnik Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon