:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Postavljena je knjiga MS Access Osnove upravljanja relacionim bazam podataka Autora R.S.Mikanovic u pdf formatu .
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
MS Access Osnove upravljanja relacionim bazam podataka
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
SoloDpr Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Apr 2006 Poruke: 11 Mesto: Pančevo
|
|
Ne znam kakvi su tutorijali, vrovatno da su dobri, ali prilikom otvaranja fajla prijavljuje mi gresku da je fajl ostecen i da se ne moze popraviti. Ako mozes proveri to.
Unapred hvala !
|
_________________ SNAGA BEZ KONTROLE NE ZNAČI NIŠTA ! |
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Ja sam sada skinuo oba fajla i rade (otvaraju se) normalno, bez greske. Proveri koju verziju Adobe Reader-a koristis i ako imas malo bolji net skini up date-ove za isti.
|
_________________ You're off the map now, radar can't even find you
We stay on the grind, you slip, we out-grind you
You walk around mad, you let your anger blind you
We walk around just playin' the violin behind you |
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
|
|
Kod mene je sve uredu,kao sto je @nenadmorpheus rekao proveri Adobe Reader
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|