:: |
Autor |
Poruka |
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Evo da otvorim jednu temu da malo i raspravljamo o istoriji,kao sto vidite pitanje je:Koja su ubistva uticala na Istoriju?Cija je smrt po vasem misljenju bila najpresudnija na njen dalji tok? Sta bi bilo da nije bilo.....
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
tesha Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Okt 2005 Poruke: 271 Mesto: Sarajevo
|
|
Bez oklijevanja ubistvo Franza Ferninanda,čak je to i I Svejtski rat izazavalo pa onda sve ostalo što je samo došlo....
Za nas s ovih prostora je ubistvo svata na Baščaršiji 92.Čini mi se da se zvao Nikola Gardović ispravite me ako griješim
|
|
|
|
|
|
Anastasia78 Odomaćeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 18 Jul 2005 Poruke: 1261 Mesto: Germany
|
|
mislim da jih ima dosta.. naprimer ubistvo od amerikanskog bivseg prezidenta john f. kennedy..
|
_________________ Anastasia |
|
|
|
|
jelenajo Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 08 Mar 2005 Poruke: 699
|
|
Pa na nasu noviju istoriju definitivno je uticalo ubistvo Zorana Djinjdjica,od kad je ubijen srbija se nije pomerila ni jedan centimetar napred ali jeste tri nazad veliki gubitak za nas narod
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta,ako se krene sa dna!!!!1 |
|
|
|
|
Reponja Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 335 Mesto: Novi Sad
|
|
jelenajo je napisao/la sledeće: | Pa na nasu noviju istoriju definitivno je uticalo ubistvo Zorana Djinjdjica,od kad je ubijen srbija se nije pomerila ni jedan centimetar napred ali jeste tri nazad veliki gubitak za nas narod |
To nije istorija, to je vrlo bliska proslost.
Ubistava stvarno ima mnogo, npr. ubistvo Mihaila III Pijanice, kada je na vlast dosla cuvena makedonska dinastija u cije vreme je Vizantija dozivela procvat. Mada, opet, ne mozemo reci da su ta ubistva prekretnica, vec samo da su uticala na prirodni tok da se ubrza, kao i ubistvo Franca ferdinanda.
|
_________________ Milo moje, mimo tvoje volje
sve nas ceka pet asova ka dolje! |
|
|
|
|
popsrle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79
|
|
Svako ubistvo kao i rodjenje utice na istoriju.
Sta da je slucajno ubijen otac ili deda adolfa hitlera ili nikole tesle....?
|
|
|
|
|
|
shadowman77 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 27 Nov 2005 Poruke: 166
|
|
ubistvo franca ferdinanda I svetski rat
ubitstvo kenedija pocetak americkog novog svetskog poredka
itd itd u svako slucaju ubistva su uticala mnogo na zivote ljudi
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Ubistvo Linkolna, Kenedija, Palmea, Romanova, Indire i Radziva Gandi, Mahatme Gandija....itd.......Mozda i ubistvo Kralja Aleksandra ( sto se tice Jugoslavije, neznam koliko je znacajno za svijet)
|
|
|
|
|
|
Isa_Rasa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Jan 2006 Poruke: 8 Mesto: Novi Sad
|
|
Definitivno ubistvo Djindjica jer i dalje stojimo u mestu,vec 3 godine...U istom mestu gde nas je on odveo...I ostavio...Slava mu...
|
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 64
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
Ubisto Franca Ferdinanda-povod I Svjetskog rata
Ubistvo J.F.Kenedija-totalno promjena američke politike
Ubisto Z.Djindjica-ponovno udaljavanje od europskih tokova
Mada smatram da bilo koje ubistvo,a ne samo poznatih ljudi može također imati negativne posljedice.(krvna osveta)
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
MISS_J ELeCTRiC_ChiCK
|
Datum registracije: 16 Mar 2006 Poruke: 3261
|
|
Po meni...Martin Luter Kinga
|
|
|
|
|
|
Branimir_90 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 19 Apr 2006 Poruke: 40
|
|
ubistvo julija cezara, aleksandra obrenovica
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|