:: |
Autor |
Poruka |
DJ Wooly Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 12
|
|
Upomoc ljudi! Kad upalim komp, process Winlogon mi zauzima cesto i po 98% CPU-a! Sve bi to bilo opusteno da jos kojim slucejem i ne gasi sve moguce poznetije antiviruse i sta vise posle jedno 10min mi blokira i internet pa moram da resetujem komp da bi mi ponovo proradio!!!Sta uraditi? Molim Vas pomozite! :(
[Edit by Mr. Bond: Teme sa naslovima tipa: Hitno, Pomoć, Problem, Da li i slične, treba maksimalno izbegavati! Naslov teme mora da odgovara njenom sadržaju i da ga barem delimicno opisuje. Konsultujte se sa Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Formatirati sistemsku (C: ) particuiju i instalirati ponovo sistem, ili se muciti 10 dana i nalaziti uzrok.
|
Poslednja prepravka: nenadmorpheus datum Čet Mar 09, 2006 10:01 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Udji u SafeMode i instalira NOD32, pa skeniraj sa njim, i ako ti nadje zarazene fajlove probaj da ih ocisti, nemoj da ih brise... pa ako ne uspes sa njim da sredis, onda format, sta ti drugo ostaje
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
boki82 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Avg 2005 Poruke: 20
|
|
i ja kazem , format i bez brige
na cd prebaci ono sto ti bas treba
|
|
|
|
|
|
DjAvOlAk_cH Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Nov 2005 Poruke: 63 Mesto: vevey
|
|
udi u aplikacije, iskljuci ono sto ti zauzima ceo prostor , uglavnom je to internet explorer , onda skini nod32 ili neki program za prociscavanje spywere ja preporucujem SpySuptract pa sa njim probaj jer desavalo se i meni da mi proces ode na 100% i sve blokira kada restartujem pc prvih minut radi ok i onda sve stane pokusaj pa nam javi sta si uradio...
|
|
|
|
|
|
milicik Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2006 Poruke: 3396
|
|
Cekajte meni se desava da kad rezem CD ili DVD CPU ode na 100% i PF na 324 i onda totalno zablokira.Desava mi se i kod igrica kad zakoci zbog toga.Help me
|
|
|
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
definitivno format
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
meni redovno cpu ide na 100 % kad ulazim u programe, a pfu ne mogu da spustim ispod 250. komp mi je pod garancijom i ne smem da ga skeniram sa drugog kompa. jel jedini izlaz formatiranje?
jos nesto: imam dial-up vezu za internet i redovno me izbacuje ako radim nesto drugo ne kompu dok downloadujem muziku ili video sa neta. jel postoje neka podesavanja za to ili je problem do modema???
unapred hvala
|
|
|
|
|
|
rade90srbija Upućeni član
|
Datum registracije: 05 Jan 2007 Poruke: 489 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
probaj da skeniras komp s nekim AV (ja ti preporucujem Kaspersky Internet Security 6.0.1.411) a ako ti to ne pomogne reinstaliraj sistem...
|
|
|
don miSho_ Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Maj 2007 Poruke: 4
|
|
Ja ima slican problem kao vi i formatiracu disk i kad instaliram windows ponovo trebam li da instaliram one drajvere i ostala cuda i kako to ide ...
|
_________________ hj gliuggj sfgt eg eg esg erg dsfgsd fb db
d bdfsbdfblkh iug jgh j |
|
|
|
|
SrXXX Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 27 Mar 2007 Poruke: 89 Mesto: Spavaća Soba
|
|
Što se tiče programa koji se uključuju kada uključite kompjuter postoji jednostavno rješenje. Znači, malo ubrzate komp na početku.
Da to uradite morate uraditi sledeće:
Pokrenite start > RUN > i ukucajte " msconfig " ( bez znakova navoda " ).
Otvorice vam se "System Configuration Utility".
U toolbaru odaberite "Startup".
Isključite programe koji vam netrebaju napočetku.
Npr. Ako neželite da vam MSN Messenger iskače na početku tu ga možete isključiti, i još hiljadu ostalih stvari koji vam smetaju na početku.
Preporučujem da ovo uradite jer smanjuje kočenje računara pri uključivanju.
|
|
|
|
|
|
|