www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Moj mali anđeo danas slavi rođendan....
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 8:32 am    Naslov poruke: Moj mali anđeo danas slavi rođendan.... Na vrh strane Na dno strane

Posto volis cokoladu, hihih.... Very Happy

E, da ti, kumche i ja nazdravimo...

Znam da volis sama da pravis kolace, ali eto i od mene za tebe! Very Happy

E ovde slavimo tvoj rodjendan sledece godine ali sad sam vec rezervisao mesto tamo, hihi...

Evo od tvog mede, tj. mene...

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 03, 2006 9:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sretan ti rodjendan i od mene

Ludica_S
~ Glowing heart ~
~ Glowing heart ~

Godine: 40

Datum registracije: 18 Nov 2005
Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 4:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I od mene...

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Mar 07, 2006 6:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kumice,
Izvini sto kasnim, znas da sam ja po tome poznata, ali to ne znaci da ti nesto manje zelim SRECAN RODJENDAN, da si nam ziva i zdrava i da ti se ostvare sve zelje koje do sad nisu!!! Tesko je posle Jugine cestitke pronaci reci i pozeleti ti nesto sto on vec nije, ali ja ti od srca zelim da ti zasija zlatna burma na ruci ove godine. Very Happy Hvala ti sto si usrecila meni jako drago bice, kad je srecan on, srecna sam i ja, zato ostani takva kakva si i nemoj se menjati! I zelim samo da znas, ljudski je gresiti, ljudski je prastati i ljudski je pruziti coveku ruku kad prizna svoju gresku!!! Smile Kiss

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Mar 08, 2006 9:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Srdacna cestitika i od mene..srecan rodjendan Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Mar 13, 2006 2:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

BabyG se zahvaljuje svima vama na lepim cestitkama! Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Moj mali anđeo danas slavi rođendan.... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1 od 1

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon