:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Posto volis cokoladu, hihih....
E, da ti, kumche i ja nazdravimo...
Znam da volis sama da pravis kolace, ali eto i od mene za tebe!
E ovde slavimo tvoj rodjendan sledece godine ali sad sam vec rezervisao mesto tamo, hihi...
Evo od tvog mede, tj. mene...
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sretan ti rodjendan i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
I od mene...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Kumice,
Izvini sto kasnim, znas da sam ja po tome poznata, ali to ne znaci da ti nesto manje zelim SRECAN RODJENDAN, da si nam ziva i zdrava i da ti se ostvare sve zelje koje do sad nisu!!! Tesko je posle Jugine cestitke pronaci reci i pozeleti ti nesto sto on vec nije, ali ja ti od srca zelim da ti zasija zlatna burma na ruci ove godine. Hvala ti sto si usrecila meni jako drago bice, kad je srecan on, srecna sam i ja, zato ostani takva kakva si i nemoj se menjati! I zelim samo da znas, ljudski je gresiti, ljudski je prastati i ljudski je pruziti coveku ruku kad prizna svoju gresku!!! Kiss
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Srdacna cestitika i od mene..srecan rodjendan
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
BabyG se zahvaljuje svima vama na lepim cestitkama!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|