:: |
Autor |
Poruka |
Avram007 ..::Darkmen X::..
|
Godine: 36
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Poz svima!
Jedan moj drug ima problem sa racunarom, pa posto je cuo za vas, rekao mi je da vas pitam mozete li mu pomoci. Nisam siguran da li je ovo problem hardwera ili softwera, ali desilo mu se sledece:
Kada ukljuci racunar, pocne uobicajeno da se cuje da radi, ali se ne vidi nista na monitoru, slicno kao na stand by. Samo tako stoji cuje se mashina, ali nista ne pokazuje na monitoru, monitor nije u pitanju jer je ispravan. Pa se pitao da li moze sam da sredi ili mora da ga nosi u servis. Ko moze, molim vas pomozite.
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Neka pogleda da li je dobro kabel od monitora ukljucen u graficku karticu, i da li ona sama dobro stoji na ploci, i da je zavrnuta...
|
|
|
|
Datum registracije: 08 Maj 2005 Poruke: 3247 Mesto: ..::Under the sea::.. {KG~SV}
|
|
Ma sve je dobro povezano, to smo prvo proverili, sve kablove i graficka je na mestu, kako treba.
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Avram007 imao sam slican (isti) problem i u pitanju je bio procesor (AMD Athlon 2400+), isto se sve culo kako racunar radi i monitor radi ali niti slike ni icega drugog nije bilo. Mozda se to desilo i tvom drugu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus je napisao/la sledeće: | Avram007 imao sam slican (isti) problem i u pitanju je bio procesor (AMD Athlon 2400+), isto se sve culo kako racunar radi i monitor radi ali niti slike ni icega drugog nije bilo. Mozda se to desilo i tvom drugu... |
Jeste AMD Athlon ali ne znam koji, u cemu je fora?
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
Fora je u tome sto su izbacili na trziste losu seriju procesora.
|
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Ja koristim bas taj procesor (AMD Athlon(tm)XP 2400+) i nikada mi se to nije desilo. Proveri graficku, mozda je problem do nje.
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
|
|
|
otisla maticna ploca
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
I ja sam imao taj problem, ali nije baš bilo u toj mjeri!
Po mom nekom znanju ako ti se to desi, il je u pitanjuu monitor, grafička kartica il kablo od monitora do grafičke!
|
|
|
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Proveri mozda je kuler u pitanju. Mozda on neradi pa dodje do pregrejavanja. Meni se jednom to desavalo.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
|
|
|
Sad mu je sve u redu, valjda. Stavio novu maticnu, i reinstalirao windows i sad samo sljaka.
|
|
|
n3xt Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 97 Mesto: Istok
|
|
Meni se desila ista stvar ranije. Taj kvar nastaje padom jacine struje i naglim udarom. Kazi drugaru da kupi one utikace sa osiguracem i sve ce biti u redu. U tom momentu moze doci do crkavanja maticne ili RAM memorije.
|
_________________ Sreca se ne juri,sreca se srece .... |
|
|
|
|
|