:: |
Autor |
Poruka |
generalni Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 26 Dec 2005 Poruke: 243 Mesto: Rotterdam
|
|
Iz prve ruke dajem informaciju da Dragana Mirkovic izdaje krajem ovog mjeseca novi album pod nazivom 'luce moje'.
Pjesme sam cuo i odlicne su, ide opet na stari stil pjevanja.
Kad se pojavi album stavite u ovoj temi komentare, t.j. kako se vam svidja album itd.
|
|
|
|
|
|
Liliana Upozorenja: 2 od 3 Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Apr 2005 Poruke: 360 Mesto: Beograd
|
|
Ne znam zasto ali Draganu ne mogu da svarim, tako da me uopste ne zanima njen novi materijal... Ne mogu da osporim njene muzicke kvalitete, ali jednostavno...
|
_________________ SlatkaMala |
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Dali ste culi novi Album Dragane Mirkovic - Luce moje. Bas je dobar, iznenadila me je sa ovim pjesmam. Super su!!!!!!!!!!!!!!!
List Pjesama:
1. Ako me ostaviš
2. Pečat na usnama
3. Na kraju
4. Sudbina
5. Luče moje
6. Luda kao ja
7. Ljubi il' ubi
8. Danak ljubavi
9. Hoću sve
10. Teci mi kroz vene
11. Depresivan dan
12. Nepoželjna
Svako imam svoje misljenje ali je on proglasena za
Najbolju Pevacicu Balkana =D> !
|
Poslednja prepravka: goga20 on Sre Mar 08, 2006 9:46 am; ukupno izmenjena 2 puta |
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Meni je Dragana takodje super,neisfolirana licnost koja ima puno dobrih pesama. Inace naravno da sam preslusao novi CD "Luce Moje" i mogu reci da je dobar. Bogato je uradjen pa kad vec date 500 dinara da ne zalite.Veliki je plus sto se opredeljuje kao i uvek za veci broj pesama (cak 12) sto je izdvaja od brda pevaca koji kad stave 8 pesama ne stignes ni da se okrenes a album je vec gotov.
|
|
|
|
|
|
tomislav horvat Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 1378 Mesto: ...Zagreb grad kojeg imam rad...
|
|
ne kuzim zasto mi je ovdje izbrisan post al nema veze.ovaj draganin album je fenomenalan sve su pjesme odlicne a najvise bih izdvojio pjesme luce moje,danak ljubavi,hocu sve i na kraju.sve u svemu album je odlican!
|
_________________ Lepo naslepo, te tvoje usne stranca
ma, lepo do bola kad pokupis neznanca
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti
Lepo naslepo, ni kajanja, ni srama
ni juce, ni sutra, ni dzentlmen, ni dama
ljubi me ti, nikada te vise necu videti
al' koza pamti |
|
|
|
|
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Hmmm oni, koji mene bolje poznaju, su obavesteni da ja Draganu Mirkovic i ne gotivim. Ima neke stare lepe pesmice ali to je to. Za mene nikad nije bila bas neka posebna pevacica, medjutim ovaj album....
... je VRH
Skinuo sam album i nista nisam ocekivao a odmah prva pesma "Ako me ostavis" ima dobar ritam. Ima 12 pesme na tom albumu i mogu slobodno reci da mi se od prve do zadnje sve svidjaju!
No, ipak bi odvojio:
"Pecat na usnama"
"Na kraju"
"Luce moje"
"Teci mi kroz vene"
ali moj apsolutni favorit je "Sudbina"! Na tu pesmu sam bukvalno otkinuo!
Celo jutro je slusam a i juce sam uzivao uz tu pesmicu! 8)
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
|
|
Jugovic, evo samo za tebe Tekst pjesme "Sudbina":
|
|
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Preslusavam album upravo i mogu reci da sam zaista prijatno iznenadjem, muzika koja prija uhu, samo cu to reci.
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
upravo sam u procesu downloadiranja albuma, ali polovicu sam vec cula i jako mi se svidja--mnogo bolje nego prosli album! ne mogu se jos odluciti koja mi je najdraza pjesma, jos je too fresh, ali evo mi trenutno tutnji luce moje, a prije toga pecat na usnama!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U
Poslednja prepravka: AdryR datum Pet Mar 10, 2006 10:05 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
goda Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Mar 2005 Poruke: 23
|
|
Dragana je institucija, sama po sebi, sto se ne bi moglo reci i za pesme koje je snimila na poslednjih nekoliko albuma. Stvarno ne znam u cemu je stvar, ali umesto da bude ziva legenda, ona snima pesme sumnjivog kvaliteta i ja se vise ne secam kada je poslednji put imala hit pesmu. Nekada su celi albumi bili sve od samih hitova sastavljeni.
Novi sam danas preslusao i, na prvo slusanje, ne obecava. Mozda mi se samo cini, jer ni Cecine pesme "ne hvataju na prvu loptu", ali videcemo.
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
|
|
Meni se jako svidja "Na kraju"
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Album je strava, nemam reci !
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|