:: |
Autor |
Poruka |
Zivojin Misic Vojvoda
|
Godine: 38
Datum registracije: 04 Sep 2005 Poruke: 4517 Mesto: Србија(Београд)
|
|
Kako mozete da zaboravljate nase filmove. Pa ovo je genijalna stvar. Ko je gledao? Kakvi su utisci.
Ja ga znam napamet.
|
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Vec nekoliko godina hvatam zalet da malo-po-malo prekucam celu predstavu, ali ne ide.
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
|
|
Pa tesko je prekucati je celu. Mnogo teksta ima, a i los je snimak i zvuk, pa se neki delovi tesko razumeju. Ali pokusaj, to je pozitivno. Ako ti nesto zatreba, javi, pomocicu ti.
|
|
|
|
|
|
Velja25 ~ Sanjicin komšija ~
|
Godine: 37
Datum registracije: 20 Jan 2004 Poruke: 2594 Mesto: Novi Sad
|
|
Ovo je jedna od genijalnijih predstava koje sam gledao. Doduse zao mi je sto nisam imao prilike nikad da je odgledam uzivo. Radmilovic je legenda, pokusavali su sada da ozive tu prestavu sa drugim glumcima ali izgleda da im bas i nije islo
Naravno i ja zam vecinu predstave napamet!
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
|
|
To je glumac, po mom misljenju. On je covek koji moze da se uzivi u svakog lika kog glumi. Pokazao je da to ume u Radovanu. Meni je, takodje, zao sto nikad nisam imao priliku da odgledam predstavu. Ovaj novi Redovan, sa Branislavom Brstinom u glavnoj ulozi, moze da bude dobar kao predstava, ali ne moze nikad da bude bolji od Zoranovog Radovana.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Fenomenalno djelo!
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
d-moll je napisao/la sledeće: | To je glumac, po mom misljenju. On je covek koji moze da se uzivi u svakog lika kog glumi. [cut] |
Zao mi je sto nisam gledao celu predstavu "Kralj Ibi". Keva mi kaze da je smesna kao i "Radovan III".
Inace, kod "Radovana III" je najveci fazon sto je predstava trebalo da traje upola krace, ali je Zoran dodavao svoj tekst. Secate se kada je grdio Miru sa "... nemoj sad da te sutnem pa da odletis u Novi Sad, u Srpsko Narodno pozoriste!". Ili onog "Gledaju gore oni iz uprave. Je*ace mi sve po spisku sutra" [naravno, mislio je na upravu pozorista].
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
RADOVAN 3 je po meni najbolje pozoriste domace sto sam gledala i ako vec postoji godinama,ja sam ga nagledala jer imam kasetu,cak neke delove znam napamet...zoran radmilovic super glumi ulogu,a katica i ona sestra,show zivi...ma nemam reci,super je ...
A deo koji mi se svida je kad su u kafani i konobar kaze sta piju p....na koga je mislio a radovan,na mene ....
|
|
|
|
|
|
Zivojin Misic Vojvoda
|
|
|
Ja ga znam celog, ali bukvalno celog napamet. Malo mi samo slabije ide onaj deo kad otpocinju rat sa Viloticima. To je kraj.
Najbolji mi je deo kada pitao "Ko je s*ao van rupe?". Taj deo me redovno oraspolozi. Kadas prica kako deka s*re van kuce, kako se hvata za drvo...
Genije je, majke mi.
|
|
|
|
|
|
banelazic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Mar 2005 Poruke: 167 Mesto: Belgrade
|
|
nikada neprevazidjena predstava!! puna smeha i skečeva, ... mislim šta reći, ko nije pogledao taj se zaj**ao žešće!!
|
_________________ mislim, dakle postojim |
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Radovan III je nas Ramzes III
|
|
|
|
|
|
UKRATKOSS Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 367 Mesto: temisvar
|
|
najbolja stvar svih vremena
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|