:: |
Autor |
Poruka |
cile2005 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Nov 2005 Poruke: 134 Mesto: Belgrade

|
|
Bez obzira koliko god da ga krijete od nekih "bivsih" osoba, uvek dodje do njega. Ja sam promenio vec 5, ali izgleda da cu jos. Kakva su vasa iskustva?
|
_________________ No fear |
|
|
|
 |
Belphegor Cute Blondie's devil

|
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd

|
|
Tema nema veze sa životinjama. Premeštam temu u ~Trač partija~
|

Poslednja prepravka: Belphegor datum Ned Feb 26, 2006 2:59 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
draganamj Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 571 Mesto: pogodi gde

|
|
ja sam menjala dva puta jednom zato sto sam izgubila telfona a drugi put zato sto sam presla na post paid
|
|
|
|
|
 |
MARINA-NS Shukran La Kul Shi

|
Godine: 38
Datum registracije: 02 Okt 2005 Poruke: 4921 Mesto: Kul Makan Wen Fi Shams (Novi Sad)

|
|
Ni jednom nisam menjala jednostavno ako me neko uznemirava dam nekome tel da se javi i kaze da sam njemu tj njoj prodala karticu i gotovo, ukrali su mi jednom tel ali sam opet izvadila karticu sa istim brojem, sta cu kad mi se svidja broj
|
_________________ Sto ne moze nikad covek, to andjeo uvek moze, al' malo, malo mu treba, da ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba, da zavidi i udari da boli ga i krvari malo,malo mu treba, zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo malo mi trebaaaaaaaa! |
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
nisam ni jednom menjala broj, nekako sam emotivno vezana za prvi, a srecom, nikad do sad nisam gubila telefon
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
marijance036 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 158 Mesto: ni na nebu - ni na zemlji ..

|
|
3x ukupno sam menjala broj. prvo sa dopune na post paid pa opet se vratila na dopunu.
i mogu da vam kazem da sam bas srecna sa novim brojem jer stari su imali bas puno ljudi jer sam imala taj broj godinama! sad uzivam u tome da ga skoro nema niko!
|
_________________ FC REDSTAR BELGRADE!!!!!!!! |
|
|
|
 |
nevena_sh Upućeni član

|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Okt 2005 Poruke: 477 Mesto: Beograd

|
|
nijednom, ovaj broj imam od 2000. godine 8)
|
|
|
|
|
 |
mima__ Odomaćeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 1089 Mesto: Innsbruck/Niš

|
|
Nisam menjala nijednom broj.
Kada me neko uznemirava obicno resim to na drugi nacin.
|
|
|
|
|
 |
Bajadk Odomaćeni član

|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark

|
|
Ja sam mijenja br telefona jedno 10 puta zadnjih 7-8 godina. bez ikavog razloga.
|
|
|
|
|
 |
GiGi *Pravi muškarac*

|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman

|
|
Promenio sam broj jedno 2 do 3 puta ali ne zbog uznemiravanja, cisto iz nekih drugih razloga.
|
|
 |
shanjer Odomaćeni član

|
Datum registracije: 15 Okt 2005 Poruke: 1111 Mesto: NOVI SAD

|
|
Jednom menjao zbog kradje telefona a ovaj novi jos imam !
|
_________________ ...S...H...A...N...j...E...R
Žena je kao imenica a ljubavnica zamenica |
|
|
|
 |
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~

|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

|
|
Nisam menjala broj, imam isti vec 6 godina 8)
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|