:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Da li vam se desava da iznova i iznova pokusavate da procitate neku knjigu, ali vam se bas ne da? Koju? Zasto?
Ja po ko zna koji put odustajem od citanja Umberta Eka i "Imena ruze". Ne mogu da odmaknem dalje od stote strane.
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Dobro pitanje...desava mi se da pocnem citanje jedne knjige,u medjuvremenu naletim na nesto zanimljivo i posle toga od ove prve nema nista
Tako nikada do kraja nisam procitala "Sidartu" i " Petu goru"....zasto-nemam pojma ,nisam ni pokusavala da nastavim..mozda cu jednoga dana krenuti iz pocetka
|
|
|
|
|
|
pokemon21 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Okt 2005 Poruke: 208 Mesto: Podgorica,Crna Gora
|
|
Dejvid Koperfild,procitao sam 20 stranica,ali uvjek nesto iskrsne i potpuno zaboravim na knjigu,evo bas sad si me podsjetila da treba da je procitam ,najvise zbog faxa,ali tu su i druge stvari koje mi potpuno skrenu misli sa kjnige koju citam,ali to najvise traje 5 -7 dana,ali posle nadjem vremena da nastavim sa citanjem
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Biografija despota Stefana. Vec pola godine se mucim snjom. Pored nje sam procita masu knjiga, ali nju ne mogu.
|
|
|
|
|
|
Zoii Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 110 Mesto: Loznica
|
|
Trenutno nikako da zavrsim sa Dervis i smrt. Malo smara.
|
|
|
ksantipa Odomaćeni član
|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228
|
|
Eh Nastasenjka bas si me pogodila, vec 3-4 put pocinjem Great Gatsby ali bre neide vise od 50te stanice pa to ti je. a svi kazu da je knjiga predivna. A meni neprivlaci paznju nikako. Lici mi na obican ljubavni romancic bar onih 50tak stranica. Ko zna dal sam u pravo.
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
Igra staklenih perli od Hesea, to mi je jedino ostalo jer sam sve njegove knjige zgutala u jednom dahu, ali za ovo mi treba vremena i koncentracije i mir i tisina
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Pittsburgh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 19 Jan 2005 Poruke: 67 Mesto: Beograd
|
|
Ja nikako da zavrsim Ognjenu kapiju.Citam je po treci put i prekinuo sam je zbog "Zahira".Sto se tice Ogenjene kapije knjiga je stvarno dobra,ali ne ide.
|
|
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Pocinjao sam dva puta "Stepskog vuka" i ne mogu da se odlepim od 30 stranice. Nije mi jasno zasto, posto mi je Hese odlican, a moj drug je ovu knjigu procitao za dva dana i rekao da je extra.
|
|
|
|
|
|
kapljica ULT_RAS-ov Anđelak
|
Godine: 41
Datum registracije: 17 Avg 2005 Poruke: 1985 Mesto: Beograd
|
|
"Sofijin svet" - koliko god je svi hvalili, mene je smorila maximalno i odustala sam. Nisam ja za takvu filozofiju...
|
Al' sto si mene - to ne mogu! |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Definitivno je to knjiga ,,Znakovi pored puta''.
Jednostavno me neprivlaci ta knjiga a teram sebe da je procitam i onda neide.
|
|
|
mistyque_m Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2006 Poruke: 51
|
|
povratak filipa latinovicza. ne mogu je završiti jer je grozno dosadna..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|