:: |
Autor |
Poruka |
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
Slažete li se da jednu temu posvetimo svima onima koji iza sebe imaju izuzetan dan, uspešno okončan poslovni projekat, položen ispit ili odličnu ocenu u školi, zgoditak na kocki, u nekoj igri na sreću ili kvizu?
I neka igre bez granica počnu...danas naš zajednički prijatelj Vrachar ima razlog da slavi, jerbo je olakšao jednu kladionicu za 9.600 dinara iliti preko 130 eura... Svaka čast, majstore! Možda nisi profi fudbaler, ali fudbal svakako jeste tvoja igra! Uživaj u svojoj brzoj zaradi, "otvori se" k'o Sezam, a kad kinta plane seti se Del boya i njegove čuvene: who dares - he wins tojest ko rizikuje - taj profitira!
Nego, ček' da se i ja ovajdim: budući da sam ti posvetila prvi post u novoj temi valjda zauzvrat zaslužujem jedan Baileys, a? I nemo' bude kao sa onomad mi obećanom večerom...
|
|
|
|
|
|
Gaso Dobro upućeni član
|
Godine: 35
Datum registracije: 09 Sep 2003 Poruke: 505 Mesto: Kraljevo
|
|
cestitam !!!!!!!
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Dobro Bane, a kada ćeš da častiš ha,ha,ha....
|
|
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Bravooooooooooooooooooooooooo!Zna on s vremena na vreme tako da ojadi kladionice hahahahaha!
|
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
CESTITAM!Pazi brate da ih ne potrosis na kocku sve sada pamet u glavu i pravac striptizbar,mazni par riba,napij se
|
_________________ Tezim ka savrsenstvu u svakom pogledu! MSN - nszola@hotmail.com |
|
|
|
|
niko_kao_Bane Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 49
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 3231 Mesto: tako blizu, a tako daleko
|
|
ma nije to nista........hahahhahahaa..................umem ja to i jace, samo me nece u poslednje vreme...........a sto se tice zalivanja, zna se neko 31. neko 07. neko 14. pa tako redom, a ti mi Manhattan ne rece, mislila si na flasu ili ne?
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
FANATIC-NS PARTY MAN
|
Datum registracije: 18 Jul 2004 Poruke: 979 Mesto: Novi Sad
|
|
He he he bas tako brate...samo da se 7 ne podavimo pijani u Adi
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 72
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
A šta sa nama što ćemo i 31. i 7. u Beogradu, i 14. u Novom Sadu?
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
|
ko da se podavi, pa ima tamo spasioci............hahahahha.............mada nas kad popijemo ne bi spasao niko................hahahhahahaa
|
|
|
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Nemoj tako Bane, pa ipak se sve lepo završilo, svi živi i na broju nije bilo nestalih u akciji
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
|
|
|
jeste ruzo, ali u lipi nismo imali gde da se udavimo osim u buretu piva....hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|