:: |
Autor |
Poruka |
rara Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 10 Jul 2005 Poruke: 485 Mesto: Yverdon
|
|
curice ja bi htela da znam da li lazete svoju "ljubav" i zasto?dali da se krijete?da ga sacuvate?zasto??
|
|
|
|
|
|
marina20 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Feb 2006 Poruke: 63 Mesto: Kladovo
|
|
Nije da ga lazem, al ponekad mu jednostavno ne pricam gde idem!! Mnogo je ljubomoran tako da izbegavam da se svadjam sa njim! A i nemora sve da zna!!!
|
|
|
|
|
|
maja838383 Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 1343 Mesto: Ogulin
|
|
Ja sam uvijek iskrena....mrzim laži tako da mu uvijek sve kažem!
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
lagala jesam..na pocetku..jer nisam zelela da zna sve...dok se nisam osvestila...sela i rekla mu sve..sada ga ne lazem...bukvalno uopste
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
ne lazem nemam potrebu........moj decko ima razumevanja za sve....laz vezu vodi u pogresnom pravcu.........
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
upravo tako..to sam shvatila onda kada je to preraslo u vezu....onda mi je bilo zao sto sam ikada slagala
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
KristinaNS Prijatelj foruma
|
Godine: 39
Datum registracije: 16 Feb 2005 Poruke: 4683 Mesto: Novi Sad
|
|
ponekad po potrebi da,previse je ljubomoran pa cisto da se ne bi previse nervirao...
|
_________________ Ako treba da ogulim kolena da ti priznam kolko sam te volela,ja cu prva...
Na kraj sveta da ti nosim kofere da ih skupljam ako ti se otvore,ja cu prva...
Svako pismo krvlju da ti napise da na tvoje prevare sva mirisem,samo reci idem prva... |
|
|
|
|
maja_bogdan Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 114
|
|
Dajem sve od sebe biti iskrena...mada nije laku uvijek raspravljati o greskama.Ali bolje to nego da lazem......!
|
|
|
|
|
|
mirjanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 57
|
|
mislim da svi mi ponekad izreknemo pokoju laz.ja licno,to ne radim da bih nekog povrijedila ,cisto da sprijecim svadju .to ja zovem "biјele lazi",to su one situacije kada je bolje slagati nego reci istinu
|
|
|
|
|
|
Mivanja Odomaćeni član
|
Datum registracije: 13 Avg 2005 Poruke: 1059
|
|
Pa ponekad,mozda cak i nesvesno,s kim idem,gde idem,ali to su samo sitnice...
|
_________________ Nocas nisam spavala a jutro vec je tu,od kad je ljubav stradala i ptice strajkuju
sad nije vreme za pitanja ko je pogresio,sad samo jedan zagrljaj sve to bi resio.. |
|
|
|
|
schatzibaby23 Upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 250
|
|
svako danas laze, a najvise lazemo one koje volimo i nezelimo da izgubimo, uhvatila sam ja svog momka u laz i od tada sam shvatila da i dalje ce lagati pa mogu i ja zar ne?
|
|
|
|
|
|
Lilly2eternity *Lilly the Killy*
|
Godine: 40
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 3266 Mesto: The Kingdom of Far Far Away
|
|
Pa naravno, pa moram maaaalo...
Naravno, dok nije ništa strašno onda je dobro...velike stvari se trudim da ne lažem...
|
_________________ Ja mogu da ti pokvarim dan, k'o crna zemlja teška sam
ali umem da te volim k'o nijedna...
Uvek sam htela divlje, a terala pitome
zbog toga i srce moje se ne daje nikome
samo se tuge broje za pogrešne izbore
i šta mi drugo ostaje nego da ti verujem
dobro moje... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|