:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Srce ovo je bas uspesna nedelja za tebe, proslavila si svoj 21. rodjendan i to juce, danas a i sutra ces, uspela si da savladas planinu na 4. spratu da bi stigla sa lakocom do 5. sprata. Tvojim ambicijama nikada kraj, i tako treba da bude. Isto vazi i za nase prijateljstvo... Ti si malo sunce, koje sija kad mi je najteze, i koje uvek pokusa da me oraspolozi ili da mi pomogne.
Delis iste muke kao ja (ljubav na daljinu) a i istu srecu (sto smo pronasli osobe koje svim srcetom volimo a i oni nas), i sad sam nasao neke stvari, koje me obavezno asociraju na tebe tj. nas odnos, tacnije nase prijateljstvo...
I need to know if you’re my true friend,
will you be by my side until the end?
Can I tell you my secrets deep,
and trust them in your heart you’ll keep?
We are neither of us without our flaws,
can you accept mine as I will yours?
I’ll be a shoulder to cry on when you’re blue,
will you be there for me when I need you?
No matter how busy I will make time for you,
if you are busy will you make time for me too?
I will take your hand and comfort your tears,
will you hold me and soothe my fears?
I will give you joy and many warm smiles,
can we share that even across many miles?
I will not forget what’s important to you,
will you remember what’s important to me too?
With you my most favourite things I’ll share,
If only I know do you truly care?
If you can accept me as I do you,
then I will know you are a friend most true.
Ovo je od mene za tebe (od reci do reci):
The best of friends,
Can change a frown,
Into a smile,
when you feel down.
The best of friends,
Will understand,
Your little trials,
And lend a hand.
The best of friends,
Will always share,
Your secret dreams,
Because they care.
The best of friends,
Worth more than gold,
Give all the love,
A heart can hold.
Btw. ti si ona crna, posto ja tebe cuvam!
Srce, hvala ti na svemu... i za sve sta ces u buducnosti za mene ciniti, i Bogu sam zahvalan sto mi te poslao. Jedva cekam glupiranje po Beogradu s tobom... bice ludo i nezaboravno...
Eh da, skoro da sam to zaboravio... sve cestitke za 5. sprat i za 5000 poruka, nije to malo...
Zelim ti sve najbolje i bubim te ludaco!
Tvoja 5000. porukica (naravno na igricama)!
|
|
|
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Cestitam PiNkLaDy...svaka cast...Zelim ti jos puno postova i dobro druzenje naravno na sajtu sto i nije tesko ...I sto manje posla ako je moguce....Kisic :redlips: :redlips: :redlips:
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Srceeeeeeeeeeeeeeee... Hvala ti na svakoj divnoj reci ovde... zelim da znas,da sam tu kada delimo srecu,ali isto tako tu sam i kada je zajteze,ma tu sam uvek i uvek cu i biti tu,kada god ti zatreba prijatelj,u bilo koje doba dana ili noci... Hvala ti na svemu,srce i znaj da te ocekujem u Beogradu...pa,da vidimo posle ko je lud ovde... e,da,samo da ti kazem,da mi potvrda da sam normalna vazi jos godinu dana,tako da neces uspeti u nameri da me proglasis ludom...:lolj: ma,salim se ja malo... :zagrljaj: znaj da sam srecna sto znam da postojis i srecna sam sto nase prijateljstvo postoji...:zagrljaj: Hvala ti jos jednom,zelim ti jos bezbroj dana i godina na forumu,SA MNOM...:lolj: Bubim te najviseeee...:dvasrca:
@ Jovana...Hvala ti od srca...nadam se da cemo se jos duuuugooooo druzitiiii i da necemo imati puno posla...manje posla vise zabave...:lolj:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Cestitke i od mene PiNkLaDy, stvarno si brza, samo napred, zelim ti da napises jos bar 10 puta ovoliko postova i da se jos dugo ovako lepo zezamo i provodimo na domacem!!!
|
|
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Srećno Pinklady.
Uživaj u druženju sa nama bar onoliko koliko i mi uživamo u druženju sa tobom.
:120:
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve najbolje i od mene PiNkLaDy
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
jesi brza.......sad moram uzet awion da te stignem......iako i s awionom nebi te stigla....prebrza bi ti........... .....swe chestitke........josh mnogo postowa ti zelim......kiss :redlips: :redlips: :120: for you.........pozzz
|
_________________ Kakav smo mi to narod kad je gubav jedina riječ koja se rimuje sa ljubav ? |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitam za ovaj uspeh, 5. sprat nije mala stvar, to je sada prava visina, ali ja ti zelim da predjes jos mnogo spratova i napises mnogo postova i da se jos dugo druzimo ovde :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
bravo curo...samo napred
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
..::[ TuCko ]::.. ~Brat Slatke Breskvica~
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Feb 2005 Poruke: 11008 Mesto: Novi Sad/Zajecar
|
|
Evo cestitke od mene
|
_________________ acronis |
|
|
|
|
bree BabyG´s mezimica
|
Godine: 33
Datum registracije: 09 Sep 2005 Poruke: 3890 Mesto: daleko u mislima
|
|
Cestitam! =D>
|
_________________ ~People will always talk,I might as well give them something to talk about!!!~
Jedna je CECA i jedna je CRVENA ZVEZDA! |
|
|
|
|
bane42 Upućeni član
|
Godine: 60
Datum registracije: 17 Okt 2005 Poruke: 474 Mesto: Gde nebo ljubi zemlju...
|
|
Pozdrav i cestitka za tako okruglu i veliku cifru (5000).
Ja inace nemam avion da ti poklonim ali ja se nadam da ce ti se i ove ruže svideti.
Samo napred u tom ritmu...
|
_________________ Bit će bolje jednog dana...
ako bog da...
Što me ne ubije to me ojača.... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|