:: |
Autor |
Poruka |
crobutton Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Feb 2006 Poruke: 21 Mesto: Varaždin
|
|
Zašto je ne benzinskoj, il bilo gdje drugdje gdje se prodaji kondomi, UVIJEK polica sa durex extra safe skoro prazna, a sve ostale sorte navedene marke gotovo netaknute??
zar se svi boje "bebe" ili šta?
meni osobno extra safe (ako već moram kondom) ubija svaki osjećaj u vođenju ljubavi!
nemojte smo molim vas počet s "ja ne koristim kondome" il takvo što, jer savtko ga je "imao" bar jednom za vrijeme sexa!
|
_________________ Alo veseli ljudi! |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
mi ga sa deckom redovno koristimo.... zato sto ja se jos skolujem i ne bi volela da me iznenadi nesto sto se dere...
|
|
|
|
|
|
thanatos Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 78
|
|
Ja ih nevolim i ne koristim,mislim sa stalnom devojkom ih ne koristim.Kad je nesto nesigurno,sta cu moram i ako nevolim.I meni smeta,nije to taj osecaj kao bez.
|
_________________ Imao je gvozdeno srce i crna ledena krila. Za sažaljenje ili milosrđe nije znao. Koga bi ščepao, bio je zauvek izgubljen. |
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
extra safe je extra safe ili bi barem trebao biti!
probala sam mnoge vrste, oblike, okuse, ali, moram prizanti, da se uvijek vratim na extra safe! naravno, glavni i najvazniji razlog je no babies (no thanx), a valjda se i osjecas sigurnije kada ti na kutijici pise da je nesto extra safe, iako to tako u stvarnosti ne mora ni biti (ah, ta psiha)! a sto se tice samog ugodjaja, pa ne moram ni spominjati da su oni extra thin zakon, a dobri su i rebrasti, voci dobro mire (ali ne bas previse), ali daj ti meni ipak extra safe! igram svakako, ali sigurnost mi je na prvom mjestu!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
Vilenjakinja Sašina Kumica
|
Datum registracije: 28 Mar 2006 Poruke: 120889
|
|
extra safe je najsigurniji za sad meni i zadovoljna san. Prije smo ja i momak uzimali clasic, mada ni oni nisu loši.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
neznam nisam primetio da ih nema zato jer sam ih 1 koristio tj uzo sam 1 i smucilo mi se posto nista nisam osecao(osecao sam se kao da ga guram u neku kesu ili lutku na naduvavanje a ne u devojku)tako da sam ostala 2 bacio.....jer def ubijaju car naravno najbolje je bez kad je dozivljaj i osecaj na nivo al jbg tu su mnoge bolesti iako od mnogih on bas i ne stiti al bolje ista no nista zar ne...naravno tu je i trudnoca al mislim da je on vazan prevashodno zbog bolesti jer bolje da imate dete negoli sidu ili slicno zar ne.......mada retko ko na ovaj nacin razmislja ko ja jer svi ga vole koristiti da im devijka ne bi ostala trudna........a nazalost ne zbog virusa i bolesti.........jer zdravvlje je najvaznije
|
|
|
sanjica980 Upućeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 24 Feb 2005 Poruke: 393 Mesto: beograd
|
|
najbolji su preforma
|
_________________ ljubav je gospodar, a ti si rob |
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
sanjica980 je napisao/la sledeće: | najbolji su preforma | ma najbolje je bez al tu postoji opasnost od bolesti ili naravno ako ti i tvoj pratner verujete jedno drugom i znate da niste zarazeni i da nemate neku bolest onda vam preostaje samo kondom kao preventiva od trudnoce sto bas i nije velika uteha jer on i nije najbolja zastita za to al definitivno mogu da tvrdim da je milion puta bolje tj jaci je osecaj bez jer kondom def ubija osecaj jer nije to to kad to ide on udje direktno i kad je izmedju guma...jednostavno bez kodoma se sve lepo oseti a sa nji pa i ne bas
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Ni ja ih ne volim ali kad se mora mora se. A taj Extra safe je OK, valjda taj "marketingski" naziv pospjesuje prodaju.
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
slazem se al on je toliko debeo da ja kad sam ga probo odma sam ga bacio jer apsolutno nis ne osetim s njim.........
|
|
|
LaNa83 rizmalovo srculence
|
Godine: 41
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 4308 Mesto: Beograd
|
|
koristimo performu..nije nikad pucala do sad nadam se da nece ni u buduce...al osecaj bez je nezamenljiv ...
|
|
|
anabela Iskusni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 860
|
|
koristimo ultra tanke i super su, uopće ih ne osjećam, a jako su čvrsti. Najgori su mi Arouser
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|