:: |
Autor |
Poruka |
tyupou Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
HELP
upravo se vracam iz posete drugarici i njena cerka mi je antilop svetlo krem cizme namazala na 1 mestu crnim imalinom
ima li neko ideju cime da pokusam da skinem imal.?
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
iskreno nemam pojma...jeste da se antilop ne pere..ali jesi mozda probalaprvo da istrljas suvom krpom pa da namazes nekim sredstvomza skidanje fleka?Ionako su upropastene..ovo ih ne moze jos vise unistiti..bar se nadam
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
tyupou Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
ono tvoje
p.s. nadam se da ipak nisu upropascene jer su krem boje pa se mozda ne vidi toliko :patike:
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nadam se da ce ti savet zaista biti koliko toliko od pomoci..a ako ne bude..nemoj da se vracas da me bijes..sala na stranu zaista se nisam susretala sa tim flekama..imam ja kuci jedan bravo gle za fleke taj skida sve zivo..ako mozes da ga nadjes...probaj..srecno u svakom slucaju
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
LAV_62 strašan lav
|
Datum registracije: 18 Nov 2004 Poruke: 3044
|
|
Sipaj u mlaku vodu malo alkoholnog sirceta,umoci malo ostriju krpu u to,malo je iscedi i istrljaj time svoje cizmice...pomoci ce.
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
Lave jel to savet samo za tu fleku, ili za sve fleke na antilop (svetlim) cizmama? Ulepsaj mi dan i kazi, da to moze za sve fleke i sve boje!
|
|
|
slatka_sanerka Anđeo s greškom
|
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
|
|
pokusaj gumicom za brisanje.
|
|
|
|
|
|
chobanchica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 30 Sep 2006 Poruke: 72
|
|
mozda da probas vodenom smirglom,slabije granulacije,pa da onda poprskas zastitni sprej za antilop
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|