:: |
Autor |
Poruka |
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Evo jednog izvanrednog automobila iz Opel-a.Kao sto vidite, u pitanju je novi model - Vectra OPC.
Ovaj model, kazu strucnjaci, moze da konkurise Mercedesovim AMG masinama, a koliko je to tacno, videcemo...Ova Vectra ce se proizvoditi u dve varijante: Vectra C GTS OPC i Vectra C OPC Twin Turbo i naravno karavan verzija.
Meni se ovaj model jako dopada pa sam bio toliko slobodan da otvorim temu specijalno za ovaj model
|
_________________ Master |
|
|
|
|
JozoShmozo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 04 Feb 2006 Poruke: 121
|
|
Opel je dobar svaka sast nema sta svida mi se.A i stari modeli su dobri
|
_________________ Zivi da vozis, vozi da zivis |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
nokiaxxx je napisao/la sledeće: | mislim da ce ovo auto imati svijetlu buducnost, a najbolje iz opela mi je astra coupe |
Meni se svidja ona Astra HPC.Izgleda bas besno.
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Godine: 40
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
OPC modeli su jako lijepo dizajnirani, dosta snažni ali mislim da pretjerujemo ako kažemo da se mogu nositi sa AMG Mercedesom. Tu ne treba dirati ,a da je Opel dobar ne sporim ali sve ima svoje granice a za sada Opel nije dorastao AMG modelima.
Meni je Astra jako moćna, i izgledom i po performansama, što se tiče ove VEctre nisam puno čuo o performansama ali mislim da su tu negde kao i Astrine, mala je razlika...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
nedd1ch Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 11 Dec 2005 Poruke: 597 Mesto: Novi Sad/Bachka_palanka
|
|
Extra vozilo, i dan danas onavectra 4x4 turbo je loodilo a ima 15tak godina
Vectra je zakon
|
_________________ nedd1ch |
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
boban11 je napisao/la sledeće: | OPC modeli su jako lijepo dizajnirani, dosta snažni ali mislim da pretjerujemo ako kažemo da se mogu nositi sa AMG Mercedesom. Tu ne treba dirati ,a da je Opel dobar ne sporim ali sve ima svoje granice a za sada Opel nije dorastao AMG modelima.
Meni je Astra jako moćna, i izgledom i po performansama, što se tiče ove VEctre nisam puno čuo o performansama ali mislim da su tu negde kao i Astrine, mala je razlika... |
Pa prica se da moze da parira AMG automobilima.
OPC je za Opel-a isto sto i AMG za Mercedes-a.
Kao sto si rekao, Vectra i Astra su tu negde, kod nekih modela nema razlike ali ja sam naklonjeniji Vectra-i.
|
|
|
|
|
sn00py Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 02 Jul 2005 Poruke: 527 Mesto: tuj negde u BG
|
|
Ova vectra mi je nekako bezze, mislim ne bezze nego nekako je vishe limuzina.. Ne ide mi nekako kao sportski auto.. Mada sada je sve toliko izmeshano da nemam rechi, svi sve prave, svaki model je tri u jednom...
|
_________________ Don't piss me off! I'm running out of places to hide the bodies.
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
|
|
sn00py je napisao/la sledeće: | Ova vectra mi je nekako bezze, mislim ne bezze nego nekako je vishe limuzina.. Ne ide mi nekako kao sportski auto.. Mada sada je sve toliko izmeshano da nemam rechi, svi sve prave, svaki model je tri u jednom... |
Pa ovaj automobil i jeste neka sportska limuzina ili kako neki kazu sportski porodicni automobil!?
Nekome se ovaj auto dopada, nekome ne.Ukusi su razliciti i to je sasvim normalno.
|
|
|
|
|
|
|
|
Pa to se i trazi,da mozesh povesti zenu i decu,ali i da ludujesh kada si sam....
Mislim da je to napraktichnije reshenje...
|
|
|
|
|
gilence Princ bez konja - stara garda
|
Godine: 46
Datum registracije: 01 Jun 2005 Poruke: 1001 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne volim opel nikako. Imao sam Vectru, 2000cc, 4x4, uzas jedan! Jako los auto! Bas los!
|
|
|
|
|
|
Vlada_R ///M
|
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 1256 Mesto: NL
|
|
Ovi sto me znaju na forumu znaju i da nisam neki obozavaoc Opela, cak na protiv. Ali ova Vectra mi se svidja...
|
|
|
|
|
|
@Vlada_r ma poznajemo te odlichno...hahha
Ni je ne volim Opel,ali mi se mishljenje menja,drugar vozi novu corsu 1.2 sa 58ks iz 2003,on je prvi vlasnik i za 2god je preshao preko 150000km i nr kvari se ,malo troshi a ide chak 175 na satu, pa mislim da se opel skroz promenio u odnosu na 80te i 90te...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|