www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nas vladeling na prvom spraticu...
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 17, 2006 10:16 pm    Naslov poruke: Nas vladeling na prvom spraticu... Na vrh strane Na dno strane

Cestitammmmmm,vladeling...Wink dobrodosao na prvi spratic...Wink zelim ti sve najbolje,da napises jos bezbroj postica i da jos dugo budes sa nama na forumu...Wink
:zdravica::zdravica::zdravica:
:wav::wav::wav:
:kapa::kapa::kapa: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica: :plesacica:

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

..::[ TuCko ]::..
~Brat Slatke Breskvica~
~Brat  Slatke Breskvica~

Godine: 36

Datum registracije: 20 Feb 2005
Mesto: Novi Sad/Zajecar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 12:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke od mene samo tako nasta i zelim ti jos puno da ostanes sa nama Razz

Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 1:57 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja necu da kacim neke slicice ili slicno, vec prvenstveno da ti se zahvalim! Wink

Neki mozda i nisu videli, koliko se ti trudis drugima da pomognes, ali ja jesam. Em sto ljudima saljes pesme, koje dugo traze a ne mogu da nadju, em sto nama moderatorima olaksavas posao (jer ljudima objasnis gde grese itd.). Stvarno si jako pozitivna pojava na sajtu i zato ti zelim da sto duze ostanes sa nama, da i dalje budes maximalno korektan prema svima, da nadjes svoje drustvo ovde i da ovim 1000 porukama dodas jos bar 10,000! Wink

Sve cestitke, pohvale i najbolje od mene! Wink

Tvoja 1000. poruka:

M@RCHELLO
MUSIC WIZZARD
MUSIC WIZZARD

Godine: 37

Datum registracije: 30 Dec 2005
Mesto: Odzaci

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 3:37 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Svaka cast....sve najbolje ti zelim i da jos dugo,dugo budes na ovome sajtu......vidimo se uskoro i na drugom spraticu Very Happy

Love don't let me go

*Jovana*
*Jugovićeva sekica*
*Jugovićeva sekica*

Godine: 38

Datum registracije: 25 Mar 2005
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 5:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam...Drago mi je da si stigao do prvog sprata i verujem da ce ih biti jos puno....i to ti zelim od srca...sve najbolje Wink
:zdravica: :zdravica: :zdravica: :zdravica:

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 8:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Čestitam na trudu.
Daj bože da napišeš još mnogo postova i da se družimo i dalje.

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

gaga021
Banovan!

~ Little sweet Angel ~
~ Little sweet Angel ~

Godine: 43

Datum registracije: 10 Maj 2005
Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 10:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene sve najbolje Razz Wink

Beat_93
Dance Šmeker
Dance Šmeker

Datum registracije: 27 Maj 2005
Mesto: Loznica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 18, 2006 2:50 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sve cestitke i od mene samo napred!!! Wink

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 8:46 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Puno cestitke i od mene samo napred Mr. Green

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 9:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

sve cestitke..i samo furaj napred Wink

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

vladeling
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 46

Datum registracije: 25 Dec 2005
Mesto: Lazarevac

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 1:16 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tek danas sam video,imao sam dva dana problema sa konekcijom Evil or Very Mad ,ali sada je u redu i ja sam tuuuu Wink
Svima vam se mnooooogo zahvaljujem, do dolaska na domaci.de nisam razumeo smisao foruma,da neko sate svakodnevno provodi na forumu....,a sada se i meni to dogadja i predstavlja mi veeeeeliko zadovoljstvo Very Happy

Jos jednom se svima zahvaljujem od srca sa zeljom da jos puno,puno vremena provedemo zajedno na ovom sajtu Wink

nenadmorpheus
Just me
Just me

Godine: 36

Datum registracije: 23 Okt 2005
Mesto: Beograd

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 20, 2006 10:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja zakasnio Embarassed ali sta je - tu je pridruzujem se Cestitkama i zelim ti jos mnogo postova, zdravlja i svega ostalog sto ti zelis sam sebi. Wink :zdravica:

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Nas vladeling na prvom spraticu... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon