:: |
Autor |
Poruka |
maLena_puLa [.montenegrina.]
|
Godine: 31
Datum registracije: 22 Dec 2005 Poruke: 7118 Mesto: Dje Ibar bistro teče / Pula
|
|
tinky winky...swaka chast smao tako naprijed.......ja te nemogu ni liftom stichi u postowima......hi hi.....nadam se da chemo se josh dugo druzit........brawo.....smao tako naprijed....
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
malena_pula Hvala ti puno za to sto si (kako ti kazes) prva primetila i otvorila temu uz to hvala ti sto se druzis samnom i na MSN-u. Sto se tice postova oni nisu ni bitni bitno je druzenje Hvala ti jos jednom i naravno da ce mo se druziti mnoooooogo dugo :zdravica: :zagrljaj:
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Hej ti mali (sto si se uclanio na moj rodjendan ) cestitam ti za dolazak na 5. sprat i zelim ti jos mnogo predjenih spratova, samo napred pa da slavimo i 50. sprat :zdravica: :pivopije: :band: :plesacica: :305: :420: :50: :71: :158: :wav:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Sve cestitke i od meneeeeeeee,Nesoooo.... svaka ti cast i samo tako nastavi... zelim ti jos bezbroj postica i da se jos dugo druzimo na domacem... :zdravica::zdravica::zdravica:
:kapa::kapa::kapa:
:wav::wav:
Evo,jedan mali pokloncic...novi avatar za tebe...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Srećno Nenade.
Da si živ i zdrav i da napišeš još mnogo postova.
|
|
|
M@RCHELLO MUSIC WIZZARD
|
Godine: 37
Datum registracije: 30 Dec 2005 Poruke: 3300 Mesto: Odzaci
|
|
Brate samo tako nastavi i doguraces daleko...ko zna...mozda uskoro postanes i moderator sajta
|
|
|
*Jovana* *Jugovićeva sekica*
|
Godine: 38
Datum registracije: 25 Mar 2005 Poruke: 3088 Mesto: Nis
|
|
Svaka cast Nenade...pa ti toliko brzo prelazis spratove da ja ne mogu da te pohvatam... ...Sve najbolje i naravno puno lepih trenutaka na domacem... :c: :e: :s: :t: :i: :t: :a: :m:
:71: :69: :420: :zdravica: :pivopije:
|
_________________ Voli me iz inata,voli me bez ostatka,voli me bilo gde sam,bas takvu kakva jesam,voli me kad me nema,voli me pored svega,voli me kad ni jedan bas razlog za to nemas!
|
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Opaaa moj drug vec na 5 spraticu br si i svaka cast sve najbolje ti zelim i jos mnogo postova
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Beat_93 Dance Šmeker
|
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 4215 Mesto: Loznica
|
|
Sve cestitke i od mene, samo napred!!!
|
|
|
|
|
|
nenadmorpheus Just me
|
Godine: 36
Datum registracije: 23 Okt 2005 Poruke: 7677 Mesto: Beograd
|
|
skorpijica Hvala i da slavimo 50. sprat i ja prvi rodjendan 23. Oktobra a ti...
PiNkLaDy Hvala i naravno da ce mo se druziti jos mnogo dugo a sto se tice avatra uzece se u razmatranje
Toplica Milan Hvala druze i da smo svi Živi i Zdravi i da nas sve Bog cuva
M@RCHELLO Hvala za reci podrske
*Jovana* Hvala za lepe Cestitke i za lepe reci
gaga021 Hvala drugarice i stigni me uskoro
lekicb Hvala za Cestitku i idemo dalje
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Nenade svaka cast samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Sve cestitke i na broju postova i na novom avataru..jedinstven je..samo napred
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|