:: |
Autor |
Poruka |
dju1 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 12
|
|
Igram aktivno mali fudbal jednom sedmicno zadnje tri godine.
Zadnjih mesec dana nakon 20 minuta igranja misici uz kost potkolenice mi budu tvrdi ko kamen i ne mogu da trcim.Kao da imam olovo na nogama. Sta mislite???
|
|
|
|
|
|
ufo1 Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 21 Maj 2005 Poruke: 1307 Mesto: zagreb
|
|
To je zato što si prejak:)
I meni se to znalo događat,al prestalo je...
Neznam šta je to...
Mene je jednostavno prošlo....
|
|
|
miskopisko ~Dream-Maker~
|
Godine: 38
Datum registracije: 03 Sep 2005 Poruke: 4446
|
|
To ti je malo od prenaprezanja odredjene grupe mišića,jer samo njih(mišiće uz kost potkolenice) najviše naprežeš.Treba da radiš vežbe istezanja,kao i da aktiviraš i ostale grupe mišića
|
|
|
|
|
|
Bajadk Odomaćeni član
|
Godine: 50
Datum registracije: 08 Mar 2004 Poruke: 1077 Mesto: Podgorica - Danmark
|
|
Raztezanje misica je mnogo vazno. Ima sam i ja slicne probleme sa misicima, ali od kad sam poceo sa vjezbama za rastezanje misica nisam ima problema.
|
|
|
|
|
|
PanjeviMC Iskusni član
|
Datum registracije: 08 Jun 2005 Poruke: 752
|
|
prije nogometa zagrijati i rastezati misice i ligamente..
to ti je mozda i od forsiranja...ako puno trcis a jos nemas dovoljno snage i kondicije...
ukoliko ti vec dodje do toga...trebas relaksirati misice na neko vrijeme dok tonus ne opadne...
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
treba da ides kod doktora pa da ti da neku kremu za masazu ili da neke tablete za misice.
|
|
|
|
|
|
dju1 Početnik Domaćeg.de
|
|
|
istezem se ja prije fudbala nekih 10 minuta. ali posle 20 minuta igre gore navedeni misici stvrdnu ko kamen i tesko hodam.ali ne lezi vraze nakon 40 minuta kao da malo popusti..Ko zna koje su kreme dobre..cini mi se da imam problema sa mlecnom kiselinom..
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
nije mi jasno ako vec osecas taj problem i ako sumnjas na tu "mlecnu kiselinu" zasto ipak ne posetis lekara?od bezazlene sitnice moze se iskomplikovati..bolje otidji sto pre...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
satirana00 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 06 Dec 2005 Poruke: 25
|
|
|
|
|
dju1 Početnik Domaćeg.de
|
|
|
da li pomaze onaj sprej sto se prska hladnu masu..kao kod profy...
|
|
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
koliko ja znam. taj sprej za povrede reaguje trenutno dok je povreda sveza tj misic zagrejan..nisam sigurna da ima isti efekat kod zastarele povrede
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
zena_bez_imena Upućeni član
|
Godine: 46
Datum registracije: 31 Maj 2004 Poruke: 369
|
|
trenutno imam upalu misica.
i pomazu mi masaze i topla kupka
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|