:: |
Autor |
Poruka |
-alex- Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 43
Datum registracije: 17 Nov 2013 Poruke: 1 Mesto: pancevo
|
|
Poznajem macke veoma dobro.Ceo svoj zivot imao sam barem jednu.Trenutno imam 6.Vecinom su polusijamke.Majka sijamka je uginula na zalost.Ali macak koga smo moja verenica i ja uzeli sa ulice u jednom naselju dok je imao svega mesec dana,i spasli ga ulice kao ulice,on me zanima.Tacnije zanima me koliko dugo muzjak u vreme parenja moze biti odsutan?Doneli smo ga kuci 2010 godine i on sada ima oko 3 i po godine i izrastao je u divnog macka ali veoma cesto trazi napolje.Zivimo u dvorisnom stanu u centru grada.Ulica je prometna a svega stotinak metara od nase stare zgrade je gradski park.Dosta puta smo ga vec trazili i nalazili.Par puta je setao sa nama ulicom.Od ljudi bezi.Nikome nebi prisao na ulici,a kada cuje nas glas odmah dotrci.Jednom ga nije bilo 3 dana i nocu smo ga trazili i nasli na nekom krovu.Bio je onemogucen da dodje od psa koji je ispod krova bio vezan.Sada ga evo vec 7 dana nema.Moja verenica i ja smo pretrazili ceo kraj i zvali ga bezbroj puta.Ali nista...Artur je 2. macka u mom zivotu za koju sam se ovoliko vezao.Znam da sam pogresio sto ga nisam kastrirao.Bio bih zahvalan nekome ko zna mozda koliko moze da traje to njihovo ludilo u vreme parenja.Hvala..
Evo i slika lepotana
|
_________________ eternal soul |
|
|
|
|
jellenadabogdakrepala *Bitanga bez Princeze*
|
Datum registracije: 05 Apr 2011 Poruke: 26431 Mesto: pandorina kutija
|
|
sta li si joj radio...kad je morala pobjeci
|
_________________ All we need is love
all you need love
all you need is love love
love is all you need
......
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|