:: |
Autor |
Poruka |
Vlado kosarkas 3 point shooter
|
Godine: 38
Datum registracije: 06 Nov 2004 Poruke: 1630 Mesto: Podgorica
|
|
Kao prvo zelim svima koji su zaljubljeni da pozelim puno srece,a onima koji nisu da nadju osobu u koju ce se zaljubiti!
Djevojkama naravno mora posebno da se cestita jer su ipak one te koje kojima to mnogo vise znaci i koje na osnovu toga i gledaju neke stvari....
Srecan dan zaljubljenih od srca! za sve osobe zenskog pola evo ruza od mene :ruzica:
|
|
|
|
|
|
propast Seven of Nine
|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd
|
|
hvala Vlado
evo poljupca za tebe, fini mladiću :redlips2:
|
|
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Svima sretjan Dan zaljubljenih & Sv. Trifun!!! Da ste mi barem 400 dana godishnje zaljubljeni, voljeni, zadovoljni, sretjni,...
Pooosebna chestitka za moju sekicu & mog zeta, moje golupchitje: Budite mi uvek tako zaljubljeni & sretjni, pa i vishe od toga ako je ikako mogutje, ljubim vas NAJ, NAJ,...Chuvajte se & chuvajte vashu dragocenu ljubav !!!
KISS & POZzZzZz
P.S. Xvala, Vlado !
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
Belphegor Cute Blondie's devil
|
Godine: 39
Datum registracije: 22 Avg 2005 Poruke: 3385 Mesto: Beograd
|
|
Srećan dan zaljubljenih svima a posebno ženskom delu sajta. Svi koji su zaljubljeni da ga provedu uz dragu osobu a oni slobodni da pronadju sebi srodnu dušu....
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Zelim svima srecan dan zaljubljenih, da ga provedu s voljenom osobom, ali i da ne zaborave da ljubav ne treba pokazivati samo danas, nego tokom cele godine :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
herebaby Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Feb 2006 Poruke: 1
|
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Pa zaljubleni srećno vam bilo.
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan datum Uto Feb 14, 2006 12:29 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Srecan Dan zaljubljenih svima koji to jesu, oni koji nisu, zaljubite se bar na jedan dan!
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
sretan dan zaljubljenih svim zaljubljenima :dvasrca:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Zelim svima srecan dan zaljubljenih, da ga provedu s voljenom osobom i svim zaljubljenima
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Ludica_S ~ Glowing heart ~
|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Nov 2005 Poruke: 1659 Mesto: Pod sjajem ruzicastih ( i zutih ) zvezda :-)
|
|
Bez ljubavi nista nema smisla...zato ljudi volite se... :love4: :love3: :love10:
Ljubav menja pogled na svet, ona pogadja pravo u srce i ne poznaje granice... :love7: :hearts:
Srecan Dan Zaljubljenih svima...
|
_________________ Love isn't blind; it just only see what matters! |
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Srecan dan zaljubljenih... zelim vam svima beskrajno mnogo ljubavi,da volite i jos vise da budete voljeni... :dvasrca::dvasrca:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|