www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Zmije i sve o njima
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~
::  
Autor Poruka
držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

Godine: 29

Datum registracije: 14 Nov 2005
Mesto: debian city

argentina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 10:25 am    Naslov poruke: Zmije i sve o njima Na vrh strane Na dno strane

Da li je moguće da se baš niko ne interesuje za ove veličanstvene životinje, koje su kad ih bolje upoznate prave maze. U ovom današnjem svetu medija one su okarakterisane kao negativci, a po meni njihove osobine su daleko moralnije od nekih životinja koje su navodno pozitivci(mačke, na primer).
Kao dete leto sam provodio kad bake u Hercegovini gde ih je bilo mali milion i nikad nisam doživeo neprijatnost. A to što ujedaju...pa jeste ujedaju, ali samo onda kad su ugrožene i napadnute.

Tuzna_dusa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 20 Nov 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 9:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Iskreno, ja se mnogo plasim zmija. Moja drugarica ima pitona, svaki put kada odem do nje non-stop gledam u taj akvarijum kad ce da mi izadje iako i ona kaze da je maza, ja se plasim Confused

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 10:37 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

i ja sam cula da su zmije velike maze,ali ja ipak vise volim da nemam kontakta sa njima...nisam preterano plasljiva,ali ipak ne bi volela zmiju u mojoj blizini...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 21, 2005 11:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

od zmija me jeza hvata...ne bi ju mogla dirnuti nema sanse..samo sto ju vidim se najezim

Kele
**one and only**
**one and only**

Datum registracije: 17 Nov 2005
Mesto: Vojvoda Stepa 23219

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 22, 2005 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to je sve stvar "ukusa"kad moram tako da kazem...
ja momentalno u dnevnoj imam duginu bou koja je clan porodice vec 3 godine... a u mojoj spavacoj je kukuruzni smuk koji je star godinu dana i ima naucen je da svako vece svrlja slobodan po sobi... mene smiruje dok ih drzim u rukama... jako su zahvalne i elegantne... preporucio bih svima koji mogu da izdvoje toliko novca... nije neka suma al nije ni jeftino...ako je neko zagrejan kao pocetniku preporucio bi bilo koju vrstu smuka .. nisu toliko zahtevni.

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 22, 2005 6:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@kele84
To care, mi smo ista krvna grupa! Ja bih ipak početnicima preporučio smukulju, po mom mišljenju je idealna za prvog reptila kućnog ljubimca.Mnogi koji imaju strah od zmija posle prvog kontakta sa njima promene mišljenje.Jedan od najčešćih komentara je:Pa nisu toliko opasne kao što sam mislio(a). Ili: Vidi neće da mi se skine sa ruke, još bi se igrala.Inače, trudim se da nabavim indigo zmiju koja je stvarno fascinantna.
Od otrovnica me fascinraju kopljarka, mokasin i australijski taipan.

Kele
**one and only**
**one and only**

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 23, 2005 1:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

nisi naveo grad ... ali ti mogu reci da u zoo tropiku u ns-u u dunavskoj mozes da vidis mnoge retke vrste.. a ako ne siguran sam da mugu da ti nabave skoro sve...
Sa otrovnicama nisam imao kontakt sem nasih domacih ... a od njih mi je najlepsa za drzanje "ridjovka" ... ne mora toliko da se pazi sa njom i nije toliko agresivna,kao ostale.

GALAKSIJA*
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 49

Datum registracije: 24 Nov 2005

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 25, 2005 7:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja nemam zmiju, ne zelim ni da je imam, ne plasim se i ne gadi mi se, jednostavno nije moja miljenica...ja tendiram prema kornjacama...

zanima me samo da li je zelena mamba toliko otrovna kao sto jedan prijatelj koji je ima tvrdi.....

venom
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 24 Avg 2005
Mesto: City of Heroes!

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 1:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zmije su veoma dobre....trebao sam da čuvam bou...ali ...malo više košta...

Lutak
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 38

Datum registracije: 25 Sep 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 1:52 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

zmije su extra ljudi ih pigresno svataju a ja bi cak volio da imam jednu u kcui kao kucnog ljbimca

Kele
**one and only**
**one and only**

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Nov 26, 2005 2:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

venom je napisao/la sledeće:
zmije su veoma dobre....trebao sam da čuvam bou...ali ...malo više košta...

cena zmija koje spadaj u udave tj. piton,boa... nisu precenjene i mogu se naci po veoma niskoj ceni... tacnije prelepa dugina boa kosta simbolicnih 120 eura... ako mozete toliko da izdvoite necete se pokajati... treba malo vise novca za njihovo drzanje.npr:adekvatan terarium, podni grejaci ,razni ukrasi i td... a sama boa nije problem...

držte lopova
Banovan!

Zna tudju muku
Zna tudju muku

argentina.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 27, 2005 8:41 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@GALAKSIJA*
Zelena mamba je zmija sa jakim otrovom, ali ima i otrovnijih zmija od nje. Odakle si? Da li si video tu zelenu mambu kod druga ili se oslanjaš samo na njegove reči? Mislim...čisto sumnjam da neko u Srbiuji ima zelenu mambu kao kućnog ljubimca, ako je i ima onda to neće otkriti niti objaviti javno, zmija kao što je mamba( bilo zelena ili crna) mogu da se nabave samo nekim ilegalnim kanalima, ta zmija je san svakog herpetologa. Ne znam kako bi tekao proces održavanja i čišćenja terarijuma pored tako opasnog gmizavca. U stanu sigurno ne bi mogao da je drži i morao bi da živi sam da ne bi nekog od ostalih doveo u životnu opasnost. Biće mi drago ako me demantuješ, ali u SCG niko nema zelenu mambu.

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Flora i fauna ~ -> ~ Životinjsko carstvo ~ -> Zmije i sve o njima Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  sledeća
Strana 1 od 16

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon