:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Ajde da vas malo podsetim na skolske dane...sta ste voleli da ucite a sta ne ili koja vam je bila najbolja i najlosija ocena...
Meni je najdraza bila psihologija..naravno imala petice a najgora matematika jedva trojka...ubijala mi prosek za vukovca...i dan danas je mrzim...
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Fiziku i matematiku sam mrzela,a najvise volela geografiju,biologiju i srpski
|
|
|
rain-man * EXITovac *
|
Godine: 42
Datum registracije: 30 Jul 2004 Poruke: 2552 Mesto: 44°49'14" / 20°27'44"
|
|
Obozavao sam i danas obozavam geografiju.........mrzeo sam matematiku,fiziku,hemiju.....
|
|
|
|
|
esc Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 22 Sep 2004 Poruke: 390 Mesto: Novi Sad
|
|
matematiku, fiziku, srpski i tehnico sam najvise voleo od predmeta, a mrzeo biologiju, hemiju, geografiju.
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Volela sam fizicko(dobijala sam svake nedelje menstruaciju i nisam morala da idem na casove) a mrzela sam geografiju jer me nastavnok stalno tukao...neznalica sam pa je morao covek
|
|
|
|
|
|
zvoncica Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 05 Sep 2004 Poruke: 3839
|
|
pa nisam volela fiziku,a volela najvise i imala 5 iz krivicnog prava....
|
_________________ zvoncic@
Najvrednije i najlepse stvari na svetu ne mogu se videti ili dodirnuti.One se mogu samo osetiti srcem!!! |
|
|
|
|
MACVANIN Upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 31 Okt 2004 Poruke: 421
|
|
Ne znam da li mislimo na isto ali da li je škola ono kada kažu matiš a ti kontaš koliko para imaš od džeparca, fizičko beži sa časa, hemija adrenalin za školskom iz susednog, fizika polomiti dripca što maloj ne da mira, srpski objasniti klipanu da je cupi moja, engleski ne razume srpski, odmor najposećeniji deo nastave svi se sjate da čuju novo gradivo...
|
_________________ Poljupce je čak iz Luvra slala Šapcu Mona Liza, noćni život na Balkanu bio je ko sred Pariza... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ma kad bolje razmislim nikako skolu nisam volela zato sam i ovako prirodno glOOpa..
sta ces valja se i to znati
|
|
|
|
|
|
Iwan Upućeni član
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Dec 2003 Poruke: 279 Mesto: Frankfurt/nemacka
|
|
mrzeo sam matematiku , srpski , istoriju , menetarnu ekonomiju , osnovnu ekonomiju , poslovnu ekonomiju , racunovodstvo
voleo sam engleski (vise zbog lepe mlade profesorke) , informatiku i geografiju
|
|
|
|
|
|
Charmed Malo ~ mače ~
|
Datum registracije: 03 Avg 2004 Poruke: 14625 Mesto: Nije bitno ko je odakle bitno je ko je kakav covek
|
|
Istorija,Srpski,Tehnicko crtanje,a nisam bas volela Marksizam
|
_________________ Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!! |
|
|
|
|
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Ja sam u skoli bila pravi djavo!Pogotovo u Osnovnoj!
Profani su dobijali ospice od mene,iako sam bila odlican djak,imala sam keca iz vladanja i naravno keca iz matematike,kojeg bih uvek na kraju popravljala na 2 ili 3!
Matematiku sam mrzela (ma ni dan danas je bas ne volim),ali matematicarku sam obozavala.
Ta zena je imala tako nekako blesav naglasak da sam se ja na casovima zanimala hvatanjem njenih bisera..A imala ih je.Tadasnje sveske iz matisa su mi bile ispisane njenim biserima i govorima o lepom ponasanju i slicno.Uglavnom sa svime sto nema veze sa matematikom.
Znala sam cesto na odmoru da skupim drustvo i da imitiram matematicarku.
Hemiju nisam bas gotivila,a ni hemicarku koja je bas bila antipatican lik do maximuma!
Predmet koji sam obozavala vise od svega bio je srpski!Razredna mi je bas predavala srpski i zena je bila do maximuma super!!!Verujem da je isto tako i danas super razredna nekim novim klincima..!
Pored srpskog obozavala sam naravno fizicko pa cak i onda kada mi profesori nisu davali da igram fudbal.Secam se da sam jednom bila toliko ljuta na profesora da sam ga gadjala Medicinkom,on se izmakao,a ja pogodila profu tehnickog obrazovanja Acu (ili Todu Elektrodu kako smo ga zvali)!
Isto tako sam gotivila istoriju,engleski i geografiju...
Pozdravce!
|
|
|
|
|
|
stamenid Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 06 Jun 2004 Poruke: 9671 Mesto: daS ivoN
|
|
Pa srpski-kada smo radili knjizevnost-mrzim gramatiku i ono" bez po ruke ide nam od muke".
engleski i pored silne gramatike sto je i englez zaboravio,fizicko,veliki odmor i kraj nastave,biologiju,geografiju i muzicko.
Dok je na fizici bilo najjace zezanje.a u serdnjoj na srpskom i engleskom,ma u srednjoj je u stvari na svim predmetima osim na mati i osnovama zeleznickog saobracaja(bilo ali ne kao kod drugih).
|
_________________ турбопичећи новосадиста
:s: :t: :a: :m: :e: :n: :i: - :d: |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|