:: |
Autor |
Poruka |
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
Naucnici i psiholozi su napokon obratili paznju i na kosu. Izbor boje, frizure, lokne ili ipak vise volite ravnu kosu?!
Zene koje radije imaju poludugu tamnu i uz to jos kovrdzavu kosu, po rezultatima istrazivanja vaze za otvorene inteligentne osobe ali kojima nedostaje samopouzdanje.
Duga , takodje kovrdzava kosa ce vam odati veseo karakter ali ne i zavidnu inteligenciju, spremnost na neprestani flert i izrazenu potrebu za paznjom i isticanjem u drustvu dok duga, ravna i tamna kosa ukazuje na osobu koja se pridrzava pravila i plasi se promjena.
Duga i svijetla kosa asocira na osobe koje zele naglasiti seksipilnost i znaju se sluziti njom na putu prema svom cilju.
Kratko osisanu frizuru tamne boje imaju osobe koje su sigurne u sebe i sa optimizmom prilaze problemu
Cak i kosa pocesljana na jednu stranu tkz. razdeljak moze vam reci vise o vasoj licnosti.
Kosa razdijeljena po sredini ukazuje na osobu koja cvrsto stoji sa svojim nogama na zemlji, tezi ka harmoniji .
Kosa pocesljana na desnu stranu je znak da mozda previse razmisljate srcem i trebalo bi da ukljucite razum jer vas to moze spasiti mnogih neprijatnih situacija iz kojih izadjete povrijedjeni.
Razdeljak na lijevu stranu je najcesci kod zena, koje stavljaju karijeru na prvo mjesto a naucnici to povezuju sa tezom da je lijeva strana mozga odgovorna za donosenje odluka.
Cak 90 % od ukupnog broja zena koje su ucestvovale u istrazivanju smatraju da je kosa vaznija od odjece, dok je 83 % nezadovoljno svojim trenutnim izborom frizure.
i sta kazete na sve ovo drage moje curice???
|
|
|
Mala_Zvezdica Interceptorov Kikiriki
|
Godine: 42
Datum registracije: 21 Dec 2003 Poruke: 5243 Mesto: Frankfurt - Zemun
|
|
ja vidim u svemu tome malo istine!
recimo ovo npr. kod mene nije tacno, ja se pridrzavam pravila ali se ne bojim promene bas
--- ravna i tamna kosa ukazuje na osobu koja se pridrzava pravila i plasi se promjena.---
|
|
|
|
biser Veštica
|
Godine: 65
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 3903 Mesto: Beograd
|
|
Joj curice, prepoznala sam se
Duga, kovrdžava, rezdeljak na levu stranu, malo kontradiktorno objašnjenje za tu kombinaciju.
|
_________________ život ti je sinko srećom prolazna pojava... |
|
|
|
|
Jana-018 Banovan! Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 10641
|
|
Ja se nesto nisam prepoznala u ovom tekstu
|
|
|
|
|
|
Manhattan Psycho Killer
|
Godine: 47
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 4031 Mesto: ...where the wild roses grow!
|
|
"Duga i svijetla kosa asocira na osobe koje zele naglasiti seksipilnost i znaju se sluziti njom na putu prema svom cilju.
Kosa razdijeljena po sredini ukazuje na osobu koja cvrsto stoji sa svojim nogama na zemlji, tezi ka harmoniji."
....pa sad, kako da ti kažem, a da te ne povredim... ....čist promašaj!
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
joooj a sta tek meni pise......ubitacno......ajde curice ovo je samo zezanje...ne ocajavajte....i sto je najvaznije...
ne menjajte svoju frizuru....hihi
|
|
|
rouzvel Prijatelj foruma
|
Godine: 67
Datum registracije: 22 Jul 2004 Poruke: 5310 Mesto: Beograd
|
|
Kratko ošišanu frizuru tamne boje imaju osobe koje su sigurne u sebe i sa optimizmom prilaze problemu.
Tačno bre, nemam tu šta više da dodam....AMIN
|
_________________ istraživanje paranormalnih pojava kod muškog roda! |
|
|
|
|
Kaliopa Upućeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 11 Okt 2004 Poruke: 447 Mesto: Beograd
|
|
a nema kategorije : duga, svetla, kovrdzava
|
_________________ COME ON BABY, LIGHT MY FIRE !!! |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
Duga i svijetla kosa asocira na osobe koje zele naglasiti seksipilnost i znaju se sluziti njom na putu prema svom cilju.
a sta za razdeljak u sredini?
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
ja sam se prepoznala polu duga tamna kovrdjava kosa
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
Pametnica Odomaćeni član
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 1118 Mesto: Belgrade
|
|
Kratko osisanu frizuru tamne boje imaju osobe koje su sigurne u sebe i sa optimizmom prilaze problemu
Pa ovo je istina... a kad imam razdeljak, obično je na desnu stranu ili po sred temena
Istina, nema šta
|
|
|
|
|
|
Ljepoticaaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 05 Jul 2005 Poruke: 18
|
|
hm.. moja je plava, valovita, poluduga... al stalno ju peglam i tamnim!
u kojoj sam kategoriji? hehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|