:: |
Autor |
Poruka |
esmirtheboss Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Jan 2006 Poruke: 93
|
|
ovu temu sam postavio iz privatnih razloga jer imam prijetelja koji je sa mnom gotovo od rodjenja i danas dan se pazimo i sve dijelimo.za mene on znaci nesto najvece na svijetu i ja mislim da me ne bi nikad iznevjerio.volio bi da cujem od vas ko ima najboljeg prijatelja da lijepe rijeci o njemu podjeli s nama.
|
_________________ bolje izgubit trenutak u zivotu nego zivot u trenutku |
|
|
|
|
Ivanolina Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 26 Mesto: podgorica
|
|
Najbolji prijatelj mi mnogo znaci!Bezbroj puta mi se desilo da se nadjem u nedoumici da li da uradim nesto ili ne,milion puta mi se desilo da se nadjem u nevolji i jednostavno u takvim situacijama mi je potrebno da se nekome "izjadam" i trazim savjet!Vec deset godina se druzim sa djevojkom koja se zove Vanja i mislim da je malo da se kaze da mi najbolja drugarica...cini mi se da bih svoje dvije sestre dala za nju
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tebi hvala puno sto si s nama podjelila jedno lijepo iskustvo i iskreno se nadam da cete ti i vanja jos dugo dugo jedan drugoj da pomazete i da se druzite
|
|
|
|
|
ns_garfild Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 60
|
|
za mene znaci neko ko ce me u mnogo cemu podrzati i saslusati....i biti tu kad mi treba ...sve vazi i obrnuto,i za mene
|
|
|
|
|
|
knknpnkn * Đavolkova žena *
|
Godine: 46
Datum registracije: 03 Dec 2004 Poruke: 4162 Mesto: Zemlja cuda
|
|
esmirtheboss
ova tema nije anketa, pa nema potrebe da bude u "Anketama"! Prebacujem je tamo gde pripara, a to je pod forum: Ljubav i prijateljstvo! Molim te, u buduce gledaj gde postavljas koju temu, jer zato postoje razliciti pod forumi! Hvala!
|
|
|
kt-831-as Iskusni član
|
Datum registracije: 21 Feb 2006 Poruke: 851
|
|
Neke ljude poznaš cjeli živet, a nekad imaš osjećaj da ih znaš samo jedan dan,
a neke ljude znaš jedan dan a kao da ih znaš cjeli život.
no je nekak... hm... ne znam
|
|
|
|
|
|
simbel Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Okt 2005 Poruke: 165
|
|
Netko kome se divim u svakom pogledu.
|
|
|
|
|
|
boban11 Upozorenja: 2 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Mar 2005 Poruke: 19847 Mesto: Gradiska
|
|
Neko koga jako dobro poznajemo, neko ko nas jako dobro pioznajeko nas poštuje i uvijek je spreman da nam pomogne, kome bi mi život dali da treba...to je najbolji prijatelj. I još nešto, takvih se ne može imati mnogo, najviše dva...
|
_________________ Vilenjakinja & Ja Post Team
Ika & Ja Super Team |
|
|
|
|
mirjanica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 23 Feb 2006 Poruke: 57
|
|
svako od nas ima najboljeg prijatelja i to je u mom slucaju osoba u koju imam najvise poverenja.on mi je najveca podrska,rame za plakanje,savetnik,neko s kim se razumem i kad cutim.takodje se znamo od detinjstva i imati takvo prijateljstvo,u danasnje vreme to je privilegija
|
|
|
|
|
|
nenaantena Odomaćeni član
|
Godine: 41
Datum registracije: 12 Dec 2005 Poruke: 2649 Mesto: tamo gde zivot traje ..............
|
|
imam najbolju drugarici i jedna drugoj mnogo znacimo...........to je neko ko te u svemu razume i s kom mozes sve da delis i neko na koga mozes racunati u svakom trenutku...nebi mogla zamisliti zivot da nemam najbolju drugaricu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neko mozda nema najboljeg prijatelja pa bi vam sad zavidio ali svako ima pravo da ga nadje.vi svoje prijatelje cuvajte dobro jer nema nista ljepse kad imate uvijek nekog na koga mozete da se oslonite
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
za mene ne postoji pravi prijatelj jer sam se u to uverila.postoji po malo prijatelja sa kim da izlazis i tako ali to je sve.jer kad jednom nesto bude bilo za bilo koji slucaj a tj udaja,posao,prevara,nisi ucinio nesto ili tako onda nisu prema tebi kao pre.danas se drustvo gubi nazalost ili se menja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|