www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

sta za vas znaci najbolji prijatelj
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
esmirtheboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 40

Datum registracije: 08 Jan 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 11, 2006 2:51 pm    Naslov poruke: sta za vas znaci najbolji prijatelj Na vrh strane Na dno strane

ovu temu sam postavio iz privatnih razloga jer imam prijetelja koji je sa mnom gotovo od rodjenja i danas dan se pazimo i sve dijelimo.za mene on znaci nesto najvece na svijetu i ja mislim da me ne bi nikad iznevjerio.volio bi da cujem od vas ko ima najboljeg prijatelja da lijepe rijeci o njemu podjeli s nama.

Ivanolina
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 07 Feb 2006
Mesto: podgorica

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Ned Feb 12, 2006 11:09 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najbolji prijatelj mi mnogo znaci!Bezbroj puta mi se desilo da se nadjem u nedoumici da li da uradim nesto ili ne,milion puta mi se desilo da se nadjem u nevolji i jednostavno u takvim situacijama mi je potrebno da se nekome "izjadam" i trazim savjet!Vec deset godina se druzim sa djevojkom koja se zove Vanja i mislim da je malo da se kaze da mi najbolja drugarica...cini mi se da bih svoje dvije sestre dala za nju Razz Razz

esmirtheboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Feb 13, 2006 12:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

tebi hvala puno sto si s nama podjelila jedno lijepo iskustvo i iskreno se nadam da cete ti i vanja jos dugo dugo jedan drugoj da pomazete i da se druzite

ns_garfild
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 44

Datum registracije: 12 Feb 2006

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 14, 2006 12:56 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za mene znaci neko ko ce me u mnogo cemu podrzati i saslusati....i biti tu kad mi treba ...sve vazi i obrnuto,i za mene

knknpnkn
* Đavolkova žena *
* Đavolkova žena *

Godine: 46

Datum registracije: 03 Dec 2004
Mesto: Zemlja cuda

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 14, 2006 10:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

esmirtheboss
ova tema nije anketa, pa nema potrebe da bude u "Anketama"! Prebacujem je tamo gde pripara, a to je pod forum: Ljubav i prijateljstvo! Molim te, u buduce gledaj gde postavljas koju temu, jer zato postoje razliciti pod forumi! Hvala! Wink

kt-831-as
Iskusni član
Iskusni član

Datum registracije: 21 Feb 2006

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 22, 2006 1:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neke ljude poznaš cjeli živet, a nekad imaš osjećaj da ih znaš samo jedan dan,
a neke ljude znaš jedan dan a kao da ih znaš cjeli život.

no je nekak... hm... ne znam

simbel
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 19 Okt 2005

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 11:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Netko kome se divim u svakom pogledu.

boban11
Upozorenja: 2 od 3

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 03 Mar 2005
Mesto: Gradiska

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 11:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko koga jako dobro poznajemo, neko ko nas jako dobro pioznajeko nas poštuje i uvijek je spreman da nam pomogne, kome bi mi život dali da treba...to je najbolji prijatelj. I još nešto, takvih se ne može imati mnogo, najviše dva...

mirjanica
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 23 Feb 2006

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 23, 2006 9:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svako od nas ima najboljeg prijatelja i to je u mom slucaju osoba u koju imam najvise poverenja.on mi je najveca podrska,rame za plakanje,savetnik,neko s kim se razumem i kad cutim.takodje se znamo od detinjstva i imati takvo prijateljstvo,u danasnje vreme to je privilegija

nenaantena
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 41

Datum registracije: 12 Dec 2005
Mesto: tamo gde zivot traje ..............

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 24, 2006 12:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

imam najbolju drugarici i jedna drugoj mnogo znacimo...........to je neko ko te u svemu razume i s kom mozes sve da delis i neko na koga mozes racunati u svakom trenutku...nebi mogla zamisliti zivot da nemam najbolju drugaricu

esmirtheboss
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 1:39 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

neko mozda nema najboljeg prijatelja pa bi vam sad zavidio ali svako ima pravo da ga nadje.vi svoje prijatelje cuvajte dobro jer nema nista ljepse kad imate uvijek nekog na koga mozete da se oslonite

Francuskinja
♦Un Mal pour un Bien♦
<b>♦Un Mal pour un Bien♦</b>

Godine: 41

Datum registracije: 07 Apr 2005
Mesto: 83700 ST RAPHAEL

france.gif
PorukaPostavljena: Sub Feb 25, 2006 10:38 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

za mene ne postoji pravi prijatelj jer sam se u to uverila.postoji po malo prijatelja sa kim da izlazis i tako ali to je sve.jer kad jednom nesto bude bilo za bilo koji slucaj a tj udaja,posao,prevara,nisi ucinio nesto ili tako onda nisu prema tebi kao pre.danas se drustvo gubi nazalost ili se menja. Crying or Very sad

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> sta za vas znaci najbolji prijatelj Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 1 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon