:: |
Autor |
Poruka |
Pedjanbg Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 229 Mesto: Novi Beograd
|
|
Koristim Operu 8.5 za pristupanje internet stranicama. Imam instaliranu Javu na racunaru, ali browser je ne vidi, kaze da nije instalirana, i ne moze da prikazuje Java aplete.
Da li neko zna sta bi trebalo da uradim?
|
|
|
|
|
|
nesa_gajic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 11 Jun 2005 Poruke: 90
|
|
Probaj da reinstaliras operu. Ako to ne uspe instaliraj neku stariju operu. na primer 7.52 ona u sebi ima integrisanu javu koju kad instaliras radice sigurno.
|
|
|
|
|
|
gagarin99 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 56
Datum registracije: 05 Jun 2005 Poruke: 64 Mesto: N.Beograd
|
|
Imas vec Operu 9.0. Ubaci je umesto 8.5 i pogledaj da nisi mozda nekim tweekerom iskljucio Javu.
|
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
I moj ti je prijedlog ta deinstaliras operu pa ponovo instaliras jednu noviju ili stariju verziju.
Inace ako ti nije bas potreba da koristis operu, instaliraj mozilla firefox, odlican je
|
|
|
|
|
|
massta Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2006 Poruke: 7 Mesto: CZ
|
|
Znam ja sta da uradis izbrisi Operu i instaliraj Mozzilu FF i problem je resen!!!
|
|
|
|
|
|
lazarevic2006 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Nov 2005 Poruke: 12 Mesto: Subotica
|
|
massta je napisao/la sledeće: | Znam ja sta da uradis izbrisi Operu i instaliraj Mozzilu FF i problem je resen!!! |
pravo idgovor i pravo reshenje....mozzila je fantastican program
|
|
|
|
|
|
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Ne slazem se bas sa tvojim misljenjem. Ja ipak mislim da Mozzila ne moze ni blizu da se meri sa Operom (verzija 7.5). Kod Mozzile treba paziti da se instalira neka od novijih verzija posto u 90% slucajeva starije verzije imaju neki maliciozan kod - spy. Na to je upozoravao i sam proizvodjac posto je neko od njihovih programera namerno integrisao spy u nekoliko starijih verzija. O tome se na siroko pisalo na internetu ali verujem da to nije slucaj sa poslednje 2-3 verzije posto je doticni najuren iz kompanije.
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Firefox je open source, tako da ta tvoja tvrdnja da on sadrzi zlonameran kod je malo verovatna jer svako moze da pogleda njegov kod i sam da se uveri da u njemu nema nista, za razliku od Opere i ostalih closed source browser-a u kojima samo kompanija zna sta se nalazi.
|
|
|
popsrle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 17 Mar 2006 Poruke: 79
|
|
Firefox je znacajno bolji od opere ukoliko brzina znaci bolljitak.
Ja sam dugo vremena koristio operu ali u poslednja dva meseca koristim mozilu i nemam nameru da je menjam.
|
|
|
|
|
|
simpa Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
Ja koristim mozillu ima dugo, i nikad nisam imao problem pa to što se misli o tom spy, neznam koliko je toćno, možda je to više napuvano, jer je konkurencija tu velika, al to je firma jaka, nebi reko da bi onito dopustili
|
|
|
|
|
|
piastowskiharnas * Veseli razbojnik *
|
Godine: 54
Datum registracije: 19 Sep 2005 Poruke: 17704 Mesto: Piastów/Zakopane
|
|
Treba da instaliras Opera 9.10 i novu versije Java.Ja nikada ne mam problema s Operom,skini ja iz Opera domaca stranica.
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|