:: |
Autor |
Poruka |
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Jel nasao neko ovu igricu ili probao je, kosta 5e ali po screenshootovima stvarno je 10/10 ocena!
|
|
|
|
|
|
CoYoTe Dobro upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Sep 2004 Poruke: 618 Mesto: Arandjelovac/RC ETF
|
|
Bice bice.Javi se kasnije da me pocetis(za 15-ak dana pa cu ti pustiti na mail).Pravilnik zabranjuje postavljanje takvih stvari....
|
|
|
patkan92 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 11 Feb 2006 Poruke: 157
|
|
Swaka igra ce da ti izadje na net i to za dzabe, nemoj bez weze da bacash ewrice.......
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
patkan92 je napisao/la sledeće: | Swaka igra ce da ti izadje na net i to za dzabe, nemoj bez weze da bacash ewrice....... | upravo tako....
|
|
|
semir_86 Iskusni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Mar 2006 Poruke: 921 Mesto: Mostar
|
|
Joj pa zar ljudi ne prate kad je napisana prva poruka??? Pa covjek je pitao prije 9 mjeseci...
|
_________________ Kod nas se od Daytona godine broje ljudi se ljudi boje i svako glasa za svoje, brđani postaju građani, do juče svjetla gasili sjekirama a sad su u odijelima... |
|
|
|
|
limun001 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 18 Jan 2006 Poruke: 84
|
|
ja sam kupio carbon i nije bas nesto, ne moze da zameni pc
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
limun001 je napisao/la sledeće: | ja sam kupio carbon i nije bas nesto, ne moze da zameni pc | nisi mogao da sacekas...ja sam upravo nabavio NFS Carbon verziju za telefon pa ako nekome treba nek poasalje pp...
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
ako je neko nabavio nek mi baci na pp ili mail, ali samo ako je 3d, ne one budjave verzije koje lice jedna na drugu, bio sam nasao i ja par verzija. nfs, 2fast2furious, a sve su iste, na isti 3d engine su pravljeni.
@rizmal
Ako ti nije problem baci mi sve verzije nfs koje imas
pozz
|
|
|
|
|
|
Sale_VD Upućeni član
|
Datum registracije: 29 Mar 2005 Poruke: 335
|
|
E ako moze i meni na mail sale2322@yahoo.com da se posalje NFS da i ja malo igram. Ali samo ako je velicina 320*240 posto mi je to velicina ekrana na telefonu.
|
|
|
|
|
|
rizmal Lanin Sicilijanac
|
|
|
Sale_VD je napisao/la sledeće: | E ako moze i meni na mail sale2322@yahoo.com da se posalje NFS da i ja malo igram. Ali samo ako je velicina 320*240 posto mi je to velicina ekrana na telefonu. | evo sad cu ti poslati na pp jer je 1.8mb
|
|
|
GroundZero Mister Domaći.de 2008
|
Godine: 37
Datum registracije: 31 Avg 2006 Poruke: 130 Mesto: Zg
|
|
nfs carbon i nije baš nešto za mobitel
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|