:: |
Autor |
Poruka |
SrebrnaTresnjica011 Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 41
Datum registracije: 14 Jul 2004 Poruke: 4277
|
|
Nemački grad Šondorf moraće, prema presudi suda iz Štutgarta, da isplati odštetu od 600 evra jednom svom građaninu koga je u javnom parku ugrizao labud. U obrazloženju presude stoji, kako izveštava agencija AFP, da je grad bio dužan da šetače obavesti da je taj labud "opasna životinja" jer se već nekoliko puta desilo da napadne prolaznike. Najnoviji incident dogodio se početkom prošle godine, kada je razjareni labud za glavu ujeo čoveka. Gradske vlasti, znajući za agresivnost labuda, zaista su postavile natpis "Pažnja opasan labud", ali samo na dva od tri ulaza u park. Međutim, napadnuti šetač ušao je u park na ulaz na kome nije bilo upozorenja, pa je sud presudio na štetu gradskih vlasti. Gradski oci Šondorfa pak smatraju da krivica nije njihova jer je reč o "divljoj životinji", a oni ne mogu biti odgovorni za "svakog labuda u gradu".
|
|
|
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
a mene kad ujeo labud za kaziprs ja sam bila kriva,ma ponela se pricom o ruznom pacetu lelda pa ja da ga pomazim i on sa zubima ko ajkula hopppppp
|
|
|
|
|
|
Yasmin Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 58
Datum registracije: 31 Avg 2004 Poruke: 14175 Mesto: zemlja nedodjija
|
|
ma preruslilo se ruzno pace u labuda pa ujeda.....
ima ih kod nas puno...tu u kanalu ispred kuce...hranimo ih svaki dan.....ali znam koliko mogu biti agresivni ..narocito kad su sa mladuncima pa ih i ne provociram...cim pocne da sisti sklanjaj se....
|
|
|
NINANENA Veštica
|
Datum registracije: 15 Jul 2004 Poruke: 1464
|
|
znas ono nezno i graciozno -labudovo jezero
pa kako posle da se ne zaebes
il nevino i decije-pacija skola
|
|
|
|
|
|
hogar sa medaka Prijatelj foruma
|
Godine: 73
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 6871 Mesto: beogradski pašaluk
|
|
Toliko sam se potresao dok sam čitao ovaj tekst, da neću moći da zaspim.
Strašno, jadan čovek, šta je preživeo...
Mislim, preživeti napad tako opasne i razjarene zveri, ma dobro je ostao živ!
Samo ga je puka sreća spasla...
Da se to desilo u Beogradu, već bi bila osnova nevladina organizacija
za zaštitu gradjana od razjarenih labudova, etc... itd...
Ej, Nemačko, al si zaostala...
|
_________________ pičim redom i beležim kredom! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|