:: |
Autor |
Poruka |
Cunka Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 10 Mesto: Utrecht
|
|
Da li neko ima album iz filma "Zona Zamfirova" ili mozda da mi da neki link gde mogu da skinem pesme. Sve ideje su pozeljne osim "Nostalgija". Ovde su nazalost ostecenje pesme, tako da nemogu da ih skinem.
|
|
|
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Tema ti je prebacena ovde,zbog lakseg snalazenja clanova, jer ti je ovo deo foruma gde se traze pesme, a ne tamo gde si ti ovo postavila.
|
|
|
|
|
|
Cinderella* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Jan 2006 Poruke: 77 Mesto: Chicago
|
|
|
|
|
|
|
|
Imas li pesme ili i info gde mogu da skinem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Imam pesme posalji e-mail - poslat cu ti ih...
|
_________________ Kad vam filozof odgovori na postavljeno pitanje, više i sami ne razumijete šta ste ga pitali. |
|
|
|
|
|
|
|
Strava. Inace sam planirala da kupim CD kada odem u Jugu ali ova tvoja varijanta je jos bolja. Moj e-mail je jonaa@wanadoo.nl. Hvala ti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Poslala sam ti na e-mail
|
_________________ Kad vam filozof odgovori na postavljeno pitanje, više i sami ne razumijete šta ste ga pitali. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|