:: |
Autor |
Poruka |
pumica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 97 Mesto: krusevac
|
|
imam cd najnovijeg zeljka joksimovica originalan ali javlja se jedan problem ,naime kada sam pokusala da narezem date pesme drugarici njoj nije htelo da se pusti i trazilo joj je internet konekciju i ona se onda konektovala(vas plejer vas sam vodi na microsoft-ljrvu stranicu) i trebao joj je programcic koji se zove licence migratin i za cije skidanje vam je potrebno msvega deset sekundi,problem je bio u toe sto je zeljkov cd zasticen i moze da se pusti bez tog programcica samo na jednom kompu.ako zelite je bih vam ga rado poslala.
|
_________________ ....I kada nam oduzmu one koje volimo
...I kada oni umru,oni ce ipak ziveti vecno ako mi ne prestanemo da ih volimo,jer prave ljubavi su vecne!!
4mymum |
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Jel to rec o Zeljku Joksimovicu? Ako jeste album je vec na sajtu davnih dana postavljen (sem ako Joksimovic nije supermen pa snimio jos jedan album ), ako nije, koji Zeljko je u pitanju?
|
|
|
ComiX ~ Tajni agent ~
|
Datum registracije: 29 Nov 2005 Poruke: 2077 Mesto: Serbia
|
|
Pumice hvala ti na trudu i sto mislis na nas, ali taj album se nalazi na nasem sajtu od samog izlaska na trziste.
|
|
|
|
|
|
pumica Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 30 Jul 2005 Poruke: 97 Mesto: krusevac
|
|
sorry na ometanju,ja sam ga trazila na downloadu da vidim da li je postavljen a posto ga nisam nasla onda sam pamislila da ga nemate pa da vam ga ponudim.
|
_________________ ....I kada nam oduzmu one koje volimo
...I kada oni umru,oni ce ipak ziveti vecno ako mi ne prestanemo da ih volimo,jer prave ljubavi su vecne!!
4mymum |
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
|
|
|
bambina23 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 15 Feb 2006 Poruke: 85
|
|
Posto sam nova i nemam dovoljno kredita da bilo sta downloadujem mozes li please da mi posaljes Zeljka na sledecu adresu vanjuska2003@yahoo.com,hvala ti unapred
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|