www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Nova pesma hit, svuda se vrti
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~
::  
Autor Poruka
Madmax86
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 38

Datum registracije: 21 Okt 2004
Mesto: Belgrade

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 2:43 pm    Naslov poruke: Nova pesma hit, svuda se vrti Na vrh strane Na dno strane

Reci idu ovako:

Ja imam samo jedan porok.....

a posle kaze, nisam prorok

Hvala unapred!

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 18 Sep 2004

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 2:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Madmax ti bas znas da smoris..mojne se ljutis al jeste tako New Evil
*ebote,ko da nepostoji nijedan post drugi nego si se uhvatio fontanih zelja kao da nemas sta pametnije da pises ili nema mesto na google i sl.gde mozes da nadjes pesme,strasno Evil or Very Mad

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

Godine: 46

Datum registracije: 12 Feb 2003
Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Jeli Max ti to nama kviz postavljas? Ako znas izvodjaca i ime pesme napisi,ako ne znas,kad saznas napisi,pa sad treba jos i po stihovima da nagadjamo na koju ti pesmu mislis? Nismo mi dobre vile i nemamo stapice da stvorimo svaku pesmu na koju neko pomisli ili nam napise stih iz iste...

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ma smori bre covek New Evil

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:29 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

P.S. A posto se pesma "svuda" vrti,a ti blago meni tamo gde je cujes,pokucaj,udji pa pitaj koja je to pesma i ko je izvodi pa odes i kupis narezani cd za 100 dirana i svi srecni Laughing

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:34 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Tako je Sanjice a ne nas smara svaki dan raznoraznim pesmama

nikola_berlin
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 23 Okt 2004
Mesto: Berlin/Leposavic

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

dobro bre zene, kapiro je Wink

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 3:57 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

preplasile ste bre jadnog decka! Smile

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

sanjica_021
*Doktorovo~slculence*
*Doktorovo~slculence*

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 7:11 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa cekajte ajde ja cu da vam kazem stih iz pesme pa mi je nadjite,aj da vas vidim Razz

Jana-018
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

A jel mozes da mi nadjes pesmu-Gde si bila kad su rasle dinje Mr. Green

Mala_Zvezdica
Interceptorov Kikiriki
Interceptorov Kikiriki

Godine: 42

Datum registracije: 21 Dec 2003
Mesto: Frankfurt - Zemun

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 7:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

hahahahaaha
ne moj meni, ja je svakako necu naci. Mr. Green
al jadnicak se ipak uplasio! Wink

Suze su coveku najbolji drug,
kada te svi napuste, one se uvek pojave!

Savior
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 06 Okt 2004

germany.gif
PorukaPostavljena: Uto Nov 02, 2004 8:27 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kao prvo stvarno zelim da pomognem svakome ovde ko trazi neku pesmu i nemoze da je nade, i ja stvarno ih imam pun k.... al ako neko nezna ko je peva ili kako se zove pesma to je onda stvarno BiiiiP da je i ja pronadem.
Kao sto kaze sanjica ako negde cujes pesmu pitaj DJ'a kako se zove, i ja pitam ponekad u diskotekama kako se zove pesma ili ko je peva i onda pocnem prvo sam da je trazim i bas ako stvarno je ne nadem pitam dali je mozda neko ima, al meni se cini da ti MadMax i ne trazis jel te mrzi, zasto bi ja onda trazio za tebe pesmu ako tebe mrzi ????
Bolje idem onda u chatu da se zajebavam sa sanjicom i janom i zvezdicom Wink

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Fontana želja ~ -> ~ Arhiva - Fontana želja ~ -> Nova pesma hit, svuda se vrti Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon