:: |
Autor |
Poruka |
oci zelene Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 27 Jan 2006 Poruke: 55

|
|
Imam jedan problem dobijosam neki virus Zove se Trojan. pokusao sam da ga skinem sa raznim anti virusima ali nemam srece dali iko zna kako da ga skinem/izbrisem iz kompa -mislim neki anti virus hvala unapred ??!!
|
|
|
|
|
 |
aq2004 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 27

|
|
NOD 32 ti je dobar za te stvari ali ipa Zone Alarm bi prije uzeo,
skini s neta neki dobar firewall i neces imati proble...ma
|
|
|
|
|
 |
excelpagems Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 28 Dec 2005 Poruke: 74

|
|
Symantec Norton AntiVirus... Pun pogodak...
|
|
|
|
|
 |
ksantipa Odomaćeni član

|
Datum registracije: 24 Jul 2005 Poruke: 1228

|
|
oci zelene je napisao/la sledeće: | Imam jedan problem dobijosam neki virus Zove se Trojan. pokusao sam da ga skinem sa raznim anti virusima ali nemam srece dali iko zna kako da ga skinem/izbrisem iz kompa -mislim neki anti virus hvala unapred ??!! |
upamti gde ti se nalazi virus. recimo "c:/mydocuments/programs/....." restartiraj kompjuter ulogujuci se u "safe mode" pa ga obrisi manuelno. mislim da ce ti ovo pomoci
|
_________________ *^*^* Neveruj onome ko ti sa osmehom na licu kaze "volim te", vec onom ko te sa suzama u ocima pita "volis li me? "*^*^* |
|
|
|
 |
rizmal Lanin Sicilijanac

|
Godine: 41
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd

|
|
kis 6.0.299 ili kis 6.0.300 ako to ne pomogne refci ce ti putanju virusa zapamti je idi u dos i odatle ga izbrisi al pazi ako kis nece da ti ga obrise to znaci da je na nekom vaznom sistemskom fajlu i da ce njegovim brisanjem biti ugrozena funkcionalnost i stabilnost kompa
|
|
 |
anydjovani Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 20 Jul 2006 Poruke: 11

|
|
Ja sam imala preko 200 trojanaca( umeju da budu dosta nezgodni) i pomogao mi je samo Kaspersky!
|
|
|
|
|
 |
držte lopova Banovan! Zna tudju muku

|
Godine: 29
Datum registracije: 14 Nov 2005 Poruke: 9553 Mesto: debian city

|
|
Jednom za svagda: trojan nje virus nego , kao što mu samo ime kaže, trojanac.
Dakle programčić koji omogućuje nekom licu sa udaljenog kompjutera da upadne u tvoj komp, da drži recimo otvoreni port, preko koga će ta osoba upasti u komp.
Firewall ne može da obriše trojanca, niti za to služi, nego da reguliše saobraćaj na netu.
Preko firewalla ti sam odlučuješ čemu ćeš dozvoliti , a čemu ne protok na net.
Izbriši sve što imaš u temporalnim fajlovima, isključi system restore i onda skeniraj mašinu sa antivirusom , pa gledaj šta će da ti prijavi.
Ako ni to ne uspe, digni komp u "safe mode"( gde se dižu samo najosnovniji procesi pa odatle skeniraj AV-om).
p.s. Mene ako se sete na dan bezbednosti-sete se. Ako ne, nikom ništa-to je bila moja gradjanska dužnost.
|
|
 |
toncek_zadar Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 43
Datum registracije: 21 Jun 2006 Poruke: 25

|
|
avast antivirus ti stiti od svega zivog pa i od trojana.
skines ga na str. www.avast.com
zatim se registriras dobijes kod za registraciju koji upises kad prvi put pokrenes program i koristis ga 14 mjeseci. a imas ga i na srpskom jeziku. i sve ti je besplatno
|
_________________ TONI |
|
|
|
 |
andrejica Tico & Ada

|
Godine: 39
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica

|
|
pokusaj sa ovim gore ponudjenim a ako ne ide ni sa tim pokusaj onda sa trojan hunter ili twister-om ili bitdifender
|
|
 |
fido88 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 10 Sep 2006 Poruke: 26

|
|
Neznam dali si jos zainteresovana kako da skines Trojan ali najbolji ti je Norton, Trojan Remover a za bit defender od MS grupe treba se paziti ako nemas legitiman Win ex!
Pozdrav
|
|
|
|
|
 |
hoho Banovan! Odomaćeni član

|
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee

|
|
daj malo bolji opis, ime , naziv tog trojanca kojeg imas, i naravno trojanac nije virus, kao sto znas sta je bio trojanski konj, nadam se, u tom smislu ti je i trojanac u svijetu malicious softwarea, jednostavno ulijece u tvoj sistem, kao inicijalni programcic, koji skupa lagano info o tvom sistemu, i onda jednog dana boom, inficira te glavnim programom, izvrsnim, koji ti jebe sistem do bola , avast nije losa opcija, iskljuci privremeno system restore, jer cesto tamo u system volume information trojanci zalutaju, i imas ntfsratio program, pobrisi sav sadrzaj system volume information foldera,tim programom, onda odkseniraj sve diskove, particije, i pobrisi ga,ako ga prepozna!
|
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano! |
|
|
|
 |
izlogcg Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 12 Apr 2006 Poruke: 7

|
|
Kasperski ti je nabolji za to,
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|