:: |
Autor |
Poruka |
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
Da li ste nervozni za vreme ispitnih rokova? Da li vam se desava da ne mozete da spavate ili jedete? Il se, pak, ozderavate bez potrebe? Kako se boriti protih toga?
Evo ja cu prava sa svojim iskustvima...Ja se ziva pojedoh od nerviranja. Pocela sam da ujedam sve oko sebe. Moram li reci da sam nokte odavno pojela?
A o hrani necu ni da pricam...Toliko jedem da mi je konstantno muka. Kafe pijem na litre...
Sto je najgore ne znam kako da se izborim sa tim.
[/color]
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
dekija85 Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 06 Jan 2006 Poruke: 672 Mesto: Beograd
|
|
pa sto se mene tice ja nisam nikad nervozan i mislim da je to velika greska i uvek sam opusten
|
|
|
|
|
|
vmirko Upućeni član
|
Datum registracije: 14 Dec 2004 Poruke: 409 Mesto: beograd
|
|
Naravno, a ko nije nervozan za vreme ispitnih rokova. Ja obicno pijem nenormalne kolicine vode dok ucim.
|
|
|
|
|
|
ekonomista9 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 97
|
|
Ja sam se prve dvije god jako nervirao, sada opusteno.Sta bude.Trenutno polazem 2 preko kolokv, ostalo mi je iz svakog jos po 60-ak str i gotovo, tako da se sada ne nerviram.
|
|
|
|
|
|
Berka Upućeni član
|
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 404 Mesto: Holandija
|
|
Uglavnom sam uspijevala zadrzati mir. Isla sam na ispit pod uvjerenjem
da ako padnem niko me nece tuci.
A ako moram ponovo izaci na ispit, bice mi lakse nego ovaj puta.
Jer, vec nesto znam, za drugi put trebam samo jos malo da dodam ili jos malo ponovim.
|
|
|
|
|
|
aq2004 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 27
|
|
kad sam isao na faks sve je bilo smireno i opusteno, nikakva nervoza i stres nisu potrebni ako naucis naravno...
|
|
|
|
|
|
nikolas_bgd Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Feb 2006 Poruke: 14 Mesto: bgd
|
|
Ja tih problema nemam
osim kada treba da otvorim sajt fakulteta i vidim rezultate...
|
|
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cuj jesam nervozna :read: kako covjek moze ne bit nervozan kad ide samo s kinjige na knjigu :read2: i onda ipak postoji mogucnost da to padne :read:
pa posjedit cu breeeeeeeeeeeeeee
dole fakultet eeeeeeeeeee :protest:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
pa pred istip... al bas pred ispit... dan-dva se strasno nerviram.. a i na ispitu kada vidim da nesto neznam i da cu puknuti onda neznam sta cu sa sobom... prvo pocinjem da dodirujem lice,da provlacim prste... i onda kada napipam neku neravninu onda to capam... i na kraju razcesem i kad se posle ispita pogledam u ogledalo onda
|
|
|
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja nemam problema sa zivcima kad izadjem na ispit, ali danim pre njega samo gledam sa kim cu se svadjati...ukucani mi se vise i ne obracaju ako nije bas neophodno...
kad izadjem na ispit ja sam hladna kao led...uvek je tako bilo...ono sto znam to radim i tek se onda brinem oko onoga sto ne znam
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
foryou10 Iskusni član
|
Godine: 63
Datum registracije: 13 Jan 2006 Poruke: 903
|
|
u pocetku studiranja to je bilo normalna pojava,ali sam poslije navikao i pred ispitne rokove nije bilo nikakve nervoze.
|
_________________ Da sam ja neko,kako bi se zivjelo i kako bi se voljelo i kako bi sve dobro bilo. |
|
|
|
|
vrlorad011 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Feb 2006 Poruke: 17
|
|
Uvek sam opušten i pravim se kao da se ništa značajno ne dešava.Normalno izlazim sa društvom i nemja onog zavlačanja u kuću koje ne donosi nikakve rezultate.Preterana tenzija može da škodi.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|