:: |
Autor |
Poruka |
Doktor ~Sanjicino*slculence~
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Nov 2005 Poruke: 4264 Mesto: Novi Sad
|
|
Nas Car Dusan-Silni je upravo napunio svoju 38. godinu.
Da nam pozivis jos bar 3 puta toliko a ja ti zelim puno zdravla, ljubavi, para i svega ostalog sto ide u paketu sa standardnom definicijom zelja, cestitki i pozdrava.
Ziveo CAR
|
_________________ ~*~Vojim svoje srculence najvise na svetu ~*~ :322:
|
|
|
|
|
Zoran_Karavla ~ Beli mišOv ~
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Avg 2002 Poruke: 661 Mesto: NS
|
|
Srecan rodjendan Dule, zelim ti sve najbolje
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Srecan rodjendan,Careeeeeeeee... sve najbolje i da ti se sve zelje ostvare...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Sretan ti rodjendan Care puno cestitke i od mene
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
pa gdje doktore godine u javnost
nije to istina ljudi dok se salio hehe
sretan rodjendan duleeeeee!!!! :redlips2: :redlips2:
:zdravica:
:rodjendan: :torta: :pivopije: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :yugoslavija: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :420: :418: :117: :71: :69: :88: :58: :56: :142: :142: :wav: :wav: :wav: :wav: :occasion1: :occasion6: :occasion4: :occasion4: :occasion2: :occasion5: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion7: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion1: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion4:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
budidobar Upozorenja: 1 od 3 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 3354
|
|
srecan rodjendan, dechko
|
_________________ ....zelja je samo moja. da ne bude zabune..lepo vreme i dobro zezenje na sajtu. |
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Hvala vam svima, strasni ste
Moram da kazem da je Zili do negde u pravu, mislim sto se tice godina.....
Ono jeste da ih ima toliko ali zahvaljujuci svima vama ja se osecam kao da imam bar jedno 20 manje
Hvala svima jos jedanput, pa evo da vas castim sa jednim parcetom torte koju sam sinoc samo za vaz pravio
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Čestitam Care :zdravica:
Nego nesto me zanima ako sad imas 38 koliko si imao kod Velbuzda
|
|
|
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
|
|
|
sanjica_021 *Doktorovo~slculence*
|
Godine: 46
Datum registracije: 12 Feb 2003 Poruke: 13486 Mesto: Izrael / Novi Sad / Uskoro i Vojvoda Stepa
|
|
Danas nam je divan dan, divan dan, divan daaaaaaaaan nasem Dusku rodjendannnnnnnnnn, rodjendannnnnnnnn, rodjendannnnnnnnnnn, ziveo , ziveo i srecan nam biooooooooooooooooooo!!! OJHA! E pa red je da se oglasim i javno, da ne misle ljudi da ti nisam cestitala rodjendan! Da znas samo kako je slatko bilo izgovoriti onu rec MATORI na telefonu... hihi
Nego, ja odlucih da ti poklonim ove godine dzepni PC, zaboravio si sopstveni rodjendan... pa cisto da ne zaboravis i da nam podelis [P L A T E !!!]
Eto, toliko od mene, ostani ti nama ziv i zdrav jos 100 godina, pa opet ispocetka!!! SRECAN RODJENDAN Duki!!!
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Cestitah ti ja jednom, al evo jos jednom
Lazu zlobni ljudi da se toliko godina ima, lazu..
Sve najbolje Shefe, puno zdravlja tebi (to u tim godinicama najvise i treba )
I evo tebi nesto protiv virusa u ovo gadno vreme
Ziveli
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
Lemi Odomaćeni član
|
Datum registracije: 15 Avg 2004 Poruke: 1424 Mesto: Somewhere in the state of Srem - Vojvodina
|
|
[B]Ja se izvinjavam sto ovako upadam jel to 18-i rodjendan.
pa Dule srecno ti punoletstvo sve naj naj. da ti se sve zelje ostvare
|
_________________ Udri me, ubi me, kozu mi deri, odavo ja sam spremam da mrem
samo mi nemoj dirati SREM
:firestarter: Za sve igrace igrica VAZNO!KLIKNI OVDE :firestarter: |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|