:: |
Autor |
Poruka |
Uros7 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 08 Sep 2004 Poruke: 20
|
|
Ovo pitanje se postavlja vec par dana. Pa da cujem vase misljenje.
S ozbirom da se nisu jos svi akteri bruke i sramote izjasnili, verujem da cemo za nekoliko dana imati priliku da cujemo sve verzije price, pa ce biti mnogo toga jasnije.
Moje misljenje je da je Obradovic kriv sto nije ranije reagovao na atmosferu u ekipi i odstranio pojedince. Sa druge strane, da je to ucinio, mi bi ga razapeli uz pricu "selektor je kreten, preuvelicava stvari." Verujem da je ucinio sve sto je mogao. Slusao sam onaj njegov intervju nekoliko puta i stvarno je covek otvorio dusu. Jedino mi je zao sto je govorio neodredjeno, ali jasno je na koga se odnosilo. Ne mogu da razumem igrace, koji zaradjuju milione $ godisnje, da nisu u stanju da prevazidju sujetu, koja se granici sa decijom tipa "on ima bolji autic od mene" i da im nije stalo da obraduju naciju. Bolje da smo igrali sa 7-8 igraca, pa bar da znamo da su ginuli na terenu i da smo izgubili jer smo losiji.
Zao mi je sto se medju njima naslo ime jednog Dejana Bodiroge. Nikako nije zasluzio da se na ovakav nacin oprosti od plavog dresa. Drago mi je sto Djordjevic i Divac nisu igrali, jer ovakvu blamazu nisu zasluzili. Sta se to promenilo u glavama igraca za ovih par godina u nazad? Nesporono je da poseduju kvalitet, ali je pitanje da li su $ u njima ubili ljudske osobine? Zao mi je Obradovica. Covek koji nas je u velikom svetlu vratio na svetsku scenu nije zasluzio ovo. Vreme je za promene. Samo se nadam da necemo proci kao Madjari u fudbalu - nekada svetska velesila, a sada ih nema ni na jednoj fudbalskoj karti.
ps. najlakse je biti pametan kasnije.
|
|
|
|
|
|
ducy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 40
Datum registracije: 21 Apr 2005 Poruke: 150
|
|
Tuga je ovo sto se desava, jos veca tuga su posledice koje ce uslediti, svi su krivi, od saveza, preko trenera do igraca, koja bi havarija bila u Beogradu da smo osvojili zlato sada mozemo samo da zamisljamo!
|
|
|
|
|
|
Lonely Wolf Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 24 Sep 2005 Poruke: 27
|
|
Pa najverovatnije da su krivi igraci i trener sigurno nisam ja kriv.
|
|
|
|
|
|
alhemicar Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 09 Maj 2005 Poruke: 3412
|
|
francuzi su najvise krivi
Porazi su sastavni dio sporta
|
|
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Igraci su najvise krivi i njihovi izlasci
|
|
|
|
|
|
begoran Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 89 Mesto: Zrich / Beograd
|
|
Gaucos_boy:
to je ta stvar.
nije trener uopste kriv. nemoze on da formira ekipu kad igracu neigraju zajedno.
jaric i rakocevic su se potukli, onaj tamo galami na onog.
a kao sto je uros7 reko, krivi su $...
i meni je isto zao zbog Bodiroge, ali sta ce covek.
to je turnir da se sto prije zaboravi, jel ceka vec svetsko prvenstvo za jednu godinu, i onda ce valjda opet da bude bolje...
|
|
|
|
|
|
salle Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Nov 2002 Poruke: 2
|
|
Mislim da je krivac trener. I kompletna situacija u drzavi i savezu. Krivi su i navijaci. Nas mentalitet se pokazao kao prevaga da haos u reprezentaciji nastane. Igraci koji zaradjuju milione dosli su u beogred da igraju za naciju i navijace. Nacija se raspada a navijaci su jajare koji nemogu da prezive poraz. Pogledajte samo navijace liverpula i shvaticete sta je moc podrske tribina.
Trener je smrad koji misli da je najveci heroj i najzasluzniji sto je nas tim dobio sve ove medalje. On je arogantan i prepotentan kao i vecina ljudi u savezu koji pune glavu igracima da treba da igraju za naciju a onda im plate u klikerima kad osvoje zlato. A drzava podize narodu moral dok vrhovi pljackaju i unistavaju drzavu.
Igraci su heroji jer su konacno skupili snage da se suprodstave kriminalu, gluposti drustva i beznadju zemlje tako sto su odbili da igraju. Nisu mogli samo da odu morali su da izgube i nisu mogli to da urade na bolji nacin nego da im prvo pokazu da imaju utakmicu u dzepu.
Nama netreba evropsko zlato da postanemo nacija treba nam da se osvestimo i vidimo gde smo kao drzava koji ljudi nas vode i gde idemo s kim cemo da budemo u federaciji i sta ce nam ta federacija doneti. Sport i politika su uvek bili rame uz rame. Politicari su ih uvek koristili i bili prvi da ih prime u kancelarije i javno pohvvale. Sve je bilo super dok su radili posao i krpili rupe a onda kada se Divac pojavio sa lovom da kupi kiselu nastao je problem. On vise nije bio najveci srpski sin on je bio strani placenik koji je dosao da otme ovo malo bede sto nam je ostalo i da se bogati na nasim grbacama.
Nisu oni glupi ljudi znaju zasta zive rade svoj posao i placeni su do neba a svoje slobodno vreme radije ce da provedu sa porodicama i na letovanjima nego da skacu ko majmuni za loptom i krpe nase nacionalni moral u momentima kada nista ne ide na bolje.
Neznam mozda sam ja glup kao i oni ali mi je jako drago sto su pokazali zube. Sada smo na redu mi.
To sto su se tukli to je normalno jer uvek ima onih koji su dosli da igraju za reprezentaciju da bi sebi podigli rejting u klubovima poboljsali minutazu i pomogli karijeru to su svezi klinci koji tek treba da osete zivot i shvate stvari.
|
|
|
|
|
|
dreams Upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 27 Jun 2005 Poruke: 352 Mesto: Paviljoni!
|
|
Mislim da su tri stvari koje bih promenio krive za poraz:
Kao prvo:
Selektor koga bih odmah promenio
Kao drugo:
Jarica i Rebracu uopste ne bih pozvao u tim, Rebraca skoci ko fotelja, a Jaric igra ko baba
I kao trece:
Francuzi - mislim da je dovoljno.
Pa ovo neka savezu bude lekcija za ubuduce, jer publici to jest nama ne ostaje nista sem da placemo i cekamo drugo Evropsko prvenstvo ili da na Svetskom pobedimo, jer mi nismo nista krivi.
j***m li mu m***r sada upravo saznajem da je Obradovic podneo ostavku, sada kad je sve z*****o!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
|
|
|
|
|
|
Gaucos_boy Upućeni član
|
Datum registracije: 11 Maj 2005 Poruke: 261
|
|
Ja se ne slazem sa Salle...a evo i zasto
Trenirao sam kosarku (trenirali su me i Flajs-trener Atlasa i Dzikic-pomocni trener u NBA) tako da znam dosta toga kako treneri reaguju.Recimo,lako je to kada si klinac pa te trener kazni desetinama krugova i posle znas da to sto si uradio je bilo lose kako po tebe tako i po ekipu.E sada...kako to objasniti igracima (koji su zaista sjajni) da neko mora da kosi,a neko da vodu nosi.
Kao prvo,selektor Obradovic je i vise nego sjajan trener,ko ne veruje neka pogleda sta je covek osvojio i sa koliko godina,i ne mozete onda za tako nekog da kazete on pojma nema.Kako je osvojio titule?Nemojte samo da pominjete da sam i ja trener bio njima i ja bi uspeo sa tim igracima jer to stvarno nije u redu.Taj Zeljko Obradovic je stao iza ljudi u Sidneju gde je doslo do odredjenih svadja i sukoba,lepo izasao i rekao:"Ljudi,ja sam kriv za poraz.Ne zelim vise da budem selektor!".Zato sto je iza sebe imao takve velicine kao Djordjevica,Danilovica i ostale.Kako moze sebi da dopusti da se spusti na nivo recimo jednog Pavlovica i Avdalovica i da ih zastiti?!On jednostavno nije hteo da preuzme svu odgovornost,da se razumemo prihvatio ju je zato je i podneo ostavku,ali nije bio kriv ni 60% pa da sam kaze u javnosti:"Ljudi pogresio sam,losa taktika...".On je jedna velicina,videli ste kako su svi igraci zavijeno rekli:"Pa nisam ja kriv,ovo ono...".Ne smeju jer znaju da nisu u pravu.
Zamislite samo situaciju,u fudbalskoj reprezentaciji,gde bi Kezman mogao da kaze sve i svasta za Petkovica.Svi bi rekli:"Kezman je veliki igrac,igrao po raznim velikim klubovima,zna koji je dobar a ko los selektor...".Petkovic bi tu ostao nem,jer on prakticno ruku na srce,nije neki vrhunski trener iza kojeg stoje trofeji.Razumete sta hocu da kazem?
Drugo da je to rekao Bodiroga za Zeljka da je lose vodio ekipu pa da se zamislite,mi ovde govorimo o Jaricu,Radmanovicu,Milicicu...sta su oni ljudi osvojili???Pa da mogu da stanu iza sebe...nista,zato ne zele da ulaze u raspravu.
|
|
|
|
|
|
pelesinjo Dobro upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 11 Apr 2005 Poruke: 724 Mesto: AUGSBURG
|
|
E ovako sta ja mislim o svemu ovome:
Prvo sad je lako reci da su pojedini igraci krivi jer je to najlakse na kraju reci, mislim da je to u redu da bude nesporazuma imedju pojednih igraca jer ekipa koja ima toliko puno kvalitetnih igraca mora da racuna sa tim da bude nezadovoljnosti medju igracima koji neigraju ali eto vidis to je razlika izmedju ove reprezentacije i one pre pet, deset godina koja je bila kvalitetnija ali koja je imala srce za drzavu a ne za svoju guzicu, eto!!!!!!!!!!!!
|
_________________ Tudje sve lepo, lepse ali moje je kakvo takvo najlepse!!!!!!!! |
|
|
|
|
Jole ch Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 51
Datum registracije: 10 Sep 2005 Poruke: 80 Mesto: Aarau-Aleksandrovac
|
|
ko je kriv!!! ehh mnogo ih je da je samo par lako bi se resilo!
|
|
|
|
|
|
robifm Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 17 Feb 2005 Poruke: 35
|
|
Moje misljenje je da su nasi Kosarkasi krivi,ponasaju se kao deca kada pocnu da treniraju pa samo gledaju ko je bolji ko daje vise koseva i tako to!!!!!!!!!
Obradovic je 100 % u pravu!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|