:: |
Autor |
Poruka |
Mehmed87bn Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 464 Mesto: Bijeljina
|
|
Ako neko ima pjesmu "Mile Kitic - Oboje smo plakali na kraju" moze da mi posalje <mp3> na mail "mehmed87bn@yahoo.com", unapred zahvalan.
|
|
|
|
|
|
vladeling Prijatelj foruma
|
Godine: 46
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 4728 Mesto: Lazarevac
|
|
Pesmu sam ti poslao!
|
_________________ Ne mogu lepo da zaboravim tek tako, da svoje sutra pišem kao prošlo vreme...
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Treba mi jos pjesma "Osman Hadzic - Pita me pamet", ko je ima zamolio bih ga da mi je posalje, mehmed87bn@yahoo.com. Hvala!!!
|
|
|
|
|
|
-Elly- Dobro upućeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Maj 2005 Poruke: 723 Mesto: Vienna
|
|
Poslala sam ti.
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Hvala mnogo Elly!!
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Da li neko ima pjesmu od Ipceta Ahmedovskog, ne znam tacan naziv ali u pjesmi se spominju reci "zub je zub, rob je rob", tako nesto. Moj mail: mehmed87bn@yahoo.com
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
falcon Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 10 Jun 2005 Poruke: 81 Mesto: Bijeljina
|
|
Pjesma se tacno zove
Ko seje seme zla -
Imas spisak svih albuma, postavio je "Krkan" na temi
www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Naša MP3 riznica ~ Tražim / Nudim ~ -> ~ Diskografije domaćih izvođača ~
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Zahvaljujem
|
_________________ Pa dobro, dobro ide g g u grad lepo znas kako, majke mi, ima zenske ima sve, a vi kako te kako ste, sta radite, cu da izadjem na televiziju, kaddd, majke mi, pa dobro!!! |
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Gde mogu da nadjem pjesmu "Adrian & Lepa Lasna - Chik Chik"?
|
|
|
|
|
DJ Ozren Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 53
Datum registracije: 30 Jan 2006 Poruke: 27 Mesto: Tu negde blizu a tako daleko
|
|
Poslacu ti je ja za par minuta!
Poslao sam ti pesmu ali je remix verzija od DJ Vlaste,dobro zvuci!Uzivaj u slusanju! :flasingsmile:
|
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Dobio sam je. Hvala ti!!
|
|
|
|
|
Mehmed87bn Upućeni član
|
|
|
Da li neko ima pjesmu od Radeta Vuckovica - Nisam te se nagledao??
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|