:: |
Autor |
Poruka |
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
E,pa Care...cestitam...svaka ti cast...dobrodosao na jos visi presto...i samo nastavi tako... Hvala na ovom divnom sajtu i svemu...
A sada kao mali poklon...izaberi krunu,a evo i nov presto... Trudila sam se da nadjem u crvenoj boji da se uklapa sa statusom...
A sada izaberi krunu...
I evo nesto da se popije...
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Annabel_Lee ஐ NaUgHtGeLiC ஐ
|
Godine: 42
Datum registracije: 02 Feb 2005 Poruke: 30310
|
|
Care Dusanu-Silni, administratore & domatjine nash, komshija & zemljache moj, chestitamoOoOoOo & svaka chast, blago nama shto te imamo, dodje i na 3. sprat & to na novom prestolu, diiivno !!! Da si ti nama ziv & zdrav & makar josh do 333. sprata da se popnesh, veeeliki KISS & pozZzZz
|
_________________ ƸӜƷ Tread softly because you tread on my dreams ƸӜƷ |
|
|
|
|
gaga021 Banovan! ~ Little sweet Angel ~
|
Godine: 43
Datum registracije: 10 Maj 2005 Poruke: 12412 Mesto: * Tamo negde je srce moje u ponoru tvojih lazi da utehu trazi ostalo*
|
|
Sve cestitke od mene sve najbolje
|
_________________ da budemo ti i ja
ona zemlja sto se ne menja
tvrda zemlja od tvrdog kamenja
|
|
|
|
|
~ivee~ crazy in love
|
Datum registracije: 07 Sep 2005 Poruke: 1796 Mesto: ... izgubila sam se u gradu izgubljenih ... i nasla se na domaci.de ...
|
|
cestitam i ja
|
_________________ ... prijatelj služi da kada ti je loš dan odeš i pokvariš i njemu dan ... |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Čestitam i ja care.
Želim ti sve najbolje te i kvalitetno druženje sa nama.
Bog sa tobom i sa svima nama.
|
|
|
Car Dusan-Silni Administrator i domaćin
|
Godine: 56
Datum registracije: 09 Jun 2002 Poruke: 7770 Mesto: Kraljevo / Frankfurt
|
|
Auuuuu pa ja nisam ni ja video niti primetio dokle sam ja dogurao na ovom divnom sajtu
Sasvim slucajno naleteh na ovu temu i moram da kazem da ste me odusevili
Koleginice rozikasta godpodjice, puno ti hvala, strasna si
Presto je odlican, bas po meri a kruinu cu uzeti odma tu prvu ispod fotelje
Za vino se nadam da cemo imati prilike da popijemo zajedno negde iznad oblaka prilikom zajednickog leta
@ALL
hvala vam svima na cestitkama, s tim sto ne treba vi meni da zahvaoljujete na ovom mestu gde se svakodnevno skupljamo, druzimo, zezamo i opustamo, vec sam ja jedan od tih koji se treba zahvaliti vama koji ste doprineli da ovo mesto i bude to sto jeste.
Zajedno smo ga gradili i izgradili
Hvala vam svima jos jedanput onako od srceta
|
_________________ Obavezno procitajte [ Pravilnik ] i [ FAQ ] pre nego sto postavite pitanja.
Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.
|
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Bravo gazda =D> =D> =D>
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujes
Nemoj biti bas toliko skroman kada ti se zahvaljujemo...ipak si ti postavio temelje ove divne kuce,a mi smo samo dodali po koju ciglu
I da nazdravimo....
Za zdravlje i uspeh svih nas,za sve lepe trenutke provedene ovde,za sitne svadje,osmehe,za ljubavi koje su se ovde rodile,za sva prijateljstva sklopljena u ovoj nasoj virtuelnoj kuci i za sva prijateljstva koja ce se tek razviti...
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene Care samo napred
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
e nek si i ti jos jedan kat nagurao bilo je i vrejeme hehe cestitam ti!!! :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :plesacica: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :hiphip:
:zdravica:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Cestitam care :zdravica:
|
|
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Samo tako, primer nam daj
Sala Dule, ja malo kasnim, pa danas ceo dan tebi cestitke.
I red je bio posle sto godina da dodjes i na taj treci sprat.
Cestitam
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
svaka cast care i od mene..samo napred, dobro ti ide
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|