:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Eto i nas dragi kumche je tiho i lagano stigao do 2. sprata!
Mislim da je brze stigao do 1. nego do 2., ali posao moderatora zahteva mnogo vise vremena i paznje, pa mu niko nece zameriti sto se malo ulenjio!
On je pravi dzentlmen i radi svoj posao maximalno, nista ne propusti, kad nesto ne zna lepo i ljubazno pita za pomoc, a uskoro ce da ima jos jednu obavezu vise! Tj. veceras ce da mi bude partner u emisiji na radiju, ali uskoro ce da krene solo-stazama!
Nadam se da ce se brzo u taj novi (i jako naporan) posao uklopiti i da ce srce slusaoca isto tako osvojiti kao clanova ovog sajta!
Imao je i on tesku fazu u zivotu, a domaci.de mu dosao kao terapija, i za zivo cudo nije poludeo nego je nasao veliko drustvo na forumu (bree, dukapo, pa i mene hvala Bogu) i mnogo je gotivan lik. Ono vece kad smo vodili radio je pokazao svoj talenat kao 'entertainer' i jedva cekam da to veceras ponovimo.
Za buducnost mu zelim sto manje posla na forumu, da broj poruka sto brze duplira i da u priv. zivotu nadje zenu koja ce njemu bezulosvnu ljubav pruziti jer je on to zaista zasluzio!
Brate iz sveg srca ti cestitam na 2000 porukama i nasem prijateljstvu i nadam se da cemo se jos dugo i intenzivno druziti. Samo ostani kakav jesi!
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Puno cestitke i od mene samo tako kumche
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
cestitam kumce!!!! :zdravica:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
cika Kure Majstor
|
Godine: 53
Datum registracije: 25 Feb 2005 Poruke: 6913
|
|
Cestitam kumce :zdravica:
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Cestitam,kumce...))) dobrodosao na drugi sprat i samo napred...:zdravica:
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Cesitam komsija.
Da nam jos dugo,dugo budes sa nama ovde
i da se sretnemo u Lozana city jednom.
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Bravooooo, sve cestitke i od mene za skok na 2. sprat :zdravica: :band: :420: :71: :158:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Kolega cestitam ti iz srca da se popnes na vrh nebodera ti zelim.
|
|
|
Knjaz1989 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 26 Jan 2006 Poruke: 96
|
|
Cestitam i ja...
|
_________________ Ja sam godine proveo sa tobom,tebi dao sve,za tebe ziveo.Sad sam opet tu i bicu uvek s tobom,vecno ostaces ti u srcu mom........ |
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Bravo majstore.Samo napred.
|
Poslednja prepravka: Toplica Milan datum Pet Jan 27, 2006 4:30 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
Daca ~Žena Sanjicinog švalera~
|
Godine: 51
Datum registracije: 16 Apr 2004 Poruke: 2617 Mesto: Beograd
|
|
Svaka cast kolega
Cestitam od srca
|
|
|
|
|
|
S*A*S*A Alll rights reserved
|
Datum registracije: 27 Maj 2004 Poruke: 13969 Mesto: Srbija
|
|
Kumche svaka cast bre kad pre
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|