:: |
Autor |
Poruka |
Jugović Banovan! Prijatelj foruma
|
Godine: 44
Datum registracije: 16 Jan 2005 Poruke: 18475
|
|
Posto niko nije primetio da je Zilika vec stigla na 14. spratu, je meni pripala cast da otvorim ovu cestitku!
Zili, ovu priliku zelim da iskoristim da ti se javno izvinem! Sama znas da nam nova godina nije krenula kako treba i da smo manje-vise u svadji, jer sam ja neke stvari drugacije shvatio nego ti. Ali nikad nisam zeleo da imas osecaj da vrsim pritisak na tebe. To je meni bila najmanja namera, to mi veruj. U nekim trenucima sam imao osecaj da si mi upala u ledja i da si branila druge (manje bitne) osobe a da si meni noz u ledja zabola. No, ne zelim da nas "odnos" ostane ovako hladan i nadam se da ces moje izvininjene da prihvatis!?
A inace, ubacila si turbo i ljubav ti daje snagu i pokrece te da jos vise postignes i to mi je drago. Na igricama si jako vredna i najveci haos ujutru sklonis, da bi "igraci" mogli da nastave sa njihovom "opsesijom"!
Naravno imas podrsku od Saleta i Slejdz, ali ti svoj posao radis vrhunski!
Ne znam sta drugo da ti pozelim, sem da ostanes kakva jesi, da se i dalje maksimalno trudis da odrzavas red na igricama i da jos mnogo mnogo postova nakucas. Sve cestitke od mene!
Evo, posto znam da volis torte a i cokoladu, pa podeli sa tvojim najdrazim prijateljima sa domaceg!
|
|
|
|
|
|
PiNkLaDy Miss Smart
|
Godine: 39
Datum registracije: 14 Maj 2005 Poruke: 14060 Mesto: Beograd/USA
|
|
Cestitam,ziliiiii....))) svaka cast...)) sve najbolje i da iskuckas jos bezbroj postova...)):zdravica:
Evo mali poklon....
|
_________________ Nocu kada spavas
sanjivo te gledam
I gusim slatku ceznju
koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te... |
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
Poklona nemam ,
ali imam veliko hvala na tvojoj dobronamernosti.
=D> =D> =D> =D> Cestitam =D> =D> =D> =D>
jos dugo, dugo, druzenje
|
|
|
|
|
|
Sascha336 * Vatreni delija *
|
Godine: 51
Datum registracije: 06 Dec 2004 Poruke: 39701 Mesto: BEC/Srbija
|
|
Zili i od mene jos jedanput sve najbolje za 14.kat samo tako
|
_________________ I C E M A N |
|
|
|
|
ann02 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 12 Sep 2005 Poruke: 9019
|
|
čestitam ti i želim sve najbolje
|
|
|
|
|
|
Toplica Milan Banovan! Balkanska korida
|
Godine: 52
Datum registracije: 20 Jul 2005 Poruke: 6574 Mesto: Senje - Cuprija
|
|
Bravo Žili.Samo tako nastavi.
Želim ti mnogo sreće u životu pa i u druženju sa nama.
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala jugo :ilu:
nadam se da si skuzio da nisam skakala ni u kakva ledja
hehe pinklady sad imam i osobni zrakoplov,hvala :glasses7:
hvala kumche,ann i sale :redlips:
i hvala milane,takodje
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Cestitam i ja za 14. sprat, sve najbolje :zdravica:
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
zilika Banovan! Veštica sa bičem
|
Godine: 40
Datum registracije: 10 Nov 2004 Poruke: 19331 Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..
|
|
hvala skorpijice :336:
|
_________________ :macka: mos me pljuvat,slobodno pljuj...al pred mnom imas tremu,ja sam broj jedan za tebe pi*** ovdje u svemu |
|
|
|
|
pinkie Prijatelj foruma
|
Godine: 45
Datum registracije: 01 Okt 2004 Poruke: 19325 Mesto: u skrivenom kutku
|
|
srdacna cestitka i od mene..sram me bilo eto, nisam ni gledala u broj poruka a ti si uvek bila tu za mene..opeorsti mi molim te hocu samo da ti kazem da broj nije ni malo vazan..vazna je vrendost ljudi..vazno je koliko je ko spreman da da...da pruzi..i ko je uspeo da ostane covek u svemu ovome..mnogi ljudi koje sam nekada jako dobro poznavala su se promenili..od mnogih sam se udaljila..ili oni od mene..ti si od prvog dana takva kakvu te vidim sada..i hvala ti na tome..hvala sto se nisi iskvarila, hvala sto uvek mozemo pricati o svemu..hvala sto uvek mogu da verujem u ono sto kazes..sto uvek imas lepu rec i srdacan osmeh..hvala sto ne zaboravljas da si pre svega fantastican prijatelj...
|
_________________ Cutanje je tesko samo onima koji ne misle(Ivo Andric)
Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander) |
|
|
|
|
GiGi *Pravi muškarac*
|
Datum registracije: 09 Mar 2005 Poruke: 10732 Mesto: Autonomna Pokrajina Vojvodina/ Novi Sad/ Liman
|
|
Cestitke Zili, bas si brza i da se napokon ti i ja ispricamo kao ljudi.
|
|
|
Slejdž Gospodja Selektorka
|
Godine: 46
Datum registracije: 15 Jul 2005 Poruke: 4716 Mesto: Frankfurt/ Loznica
|
|
Necu,opet ja nisam videla prva
Nego lutko moja mila, ti bre nesto ovo brzo, ja taman cestitam za jednu
hiljadu a ono i druga vec tu. Vidi se da si mnogo vrednija na
igricama od mene
Mnogo te volim,cenim i postujem, i draga si mi do neba i nazad.
A tek sto mi je drago zbog ove prve poruke sto sam procitala.
Sad mi je srce na mestu.
Sta ja da ti poklonim sto vec nisi dobila?
Evo ti jedna mala maca.
Cmok
|
_________________ Bez tebe ne smem
ja ne umem
disati,smejati se, hodati |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|