www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Sale30 je tiho stigao na 9. sprat! :)
Strana 1, 2  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~
::  
Autor Poruka
Jugović
Banovan!

Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 44

Datum registracije: 16 Jan 2005

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 2:59 am    Naslov poruke: Sale30 je tiho stigao na 9. sprat! :) Na vrh strane Na dno strane

Ne mogu da verujem da ovo niko nije primetio i da ja toliko kasnim! Embarassed

Znam da ces da mi oprostis, jer me vojis! Razz

Pre svega zelim da ti se zahvalim na svemu!

Dusa od coveka si, uvek zelis da podelis ono sto imas i nisi ni jednom sebican bio. Radis punom parom na sajtu a inace punim gasom vozikas ljude sa autobusem! Wink

Cast mi je se druziti s tobom, a posto si krenuo do 10,000 cemo mi ovako: Kad stignes na 10. sprat dolazis na cevape u Stuttgart! Wink
Nabavicu i neko dobro pivce za tebe i bice dobar provod! Very Happy

Sale, brate, sve najbolje ti zelim, da nadjes zenu svog zivota i da se i ti ove godine ozenis, hihi! Very Happy

A na domacem samo pici dalje kao i do sad, i sve cestitke od mene druze! Wink

Posto si bio tako vredan, evo nesto za tebe od mene (nadam se da sam pogodio velicinu):

Novi dres:

Trenerka:

Peskir:

Mouse pad za komp:

Baraba
Džentlmen
Džentlmen

Godine: 49

Datum registracije: 02 Sep 2005
Mesto: Na livadi, na zelenoj travi

germany.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 3:33 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kolega i komsija Sale30,
da se pridruzim i ja i de sretnemo negde bilo u Stgt. ili u VA Very Happy
Najiskrenije cestitke od srca sa malim pokloncicem i od mene (takodje grobara). Wink
Kacket za sezonu 2006/2007!

Car Dusan-Silni
Administrator i domaćin
Administrator i domaćin

Godine: 56

Datum registracije: 09 Jun 2002
Mesto: Kraljevo / Frankfurt

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 4:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pridruzujem se kolegama i takodje cestitam.
Sto rece Juga, tiho se prikrao Smile

Ja ti necu dajem ovak´e poklone, mogu samo da ti poezlim da osvojite drugo mesto ove sezone i da se i vi konacno kvalifikujete u kup UEFA Very Happy

Sve najbolje Sale Wink

Preporucujemo: [ Naša multimedijalna baština ] sa forumima [ Fontana zelja ], [ MP3 Riznica ], diskusije o [ Domacoj muzici ], ili za ljubitelje [ Strane muzike ] a naravno i sve o [ Online radio domaci.de ].
Opustite se na forumima kategorije [ Zabava ] uz jednu [ Trac partiju ] ili se poigrajte na [ Igrama bez granica ].
I naravno da ne zaboravimo jednu od najvecih [ Download baza ] narodne i zabavne muzike EX-YU estrade sa preko 15.000 mp3 fajlova.

PiNkLaDy
Miss Smart
Miss Smart

Godine: 39

Datum registracije: 14 Maj 2005
Mesto: Beograd/USA

usa.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 6:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Cestitam,Sale...Wink svaka cast i samo napred...Wink i da napises jos bezbroj postova...Wink

I mali poklon...

koja me nosi
I dok mazim te ja mislim
zar je moralo ovako
Menjas se i boli me
al' trpim jer volim te...

ann02
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Datum registracije: 12 Sep 2005

seychelles.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 8:04 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bravo sale Razz sve najbolje ti želim Laughing

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 8:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E pa Sale neka ti je sa srećom puno cestitke od mene za tvoje 9000 poruke Mr. Green

zilika
Banovan!

Veštica sa bičem
Veštica sa bičem

Godine: 40

Datum registracije: 10 Nov 2004
Mesto: na brdovitom balkanu,izmedju istoka i zapada,tamo gdje narod voli da puca i jedan drugog da napada..

croatia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 8:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

gle ti juge s partizanskim poklonima Laughing mora da ga je srece zabolilo kad si usao u trgovinu s partizanskim stvarima Laughing Laughing Laughing Laughing

a tebi sale cestitam!!!! pici samo naprjed i ne okreci se

evo da i ja budem u toku 8) imas od mene salove,ne znam sto pise al predpostavljam da je partizan il tako nesto i dres zimski od partizana jer je jugo dao ljetni! uziiivajjj!!!! :onfire: :blowkiss: :hello1: :hello1: :hello1: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :occasion5: :occasion9: :occasion9: :occasion9: :wav: :wav: :givemea: :givemea: :givemea: :givemea: :142: :158: :158: :158: :142: :81: :71: :69: :77: :76: :80: :81: :56: :420: :418: :band: :sok: :fudbal: :fudbal: :drugarcine: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :cvetic: :hiphip: :hiphip: :hiphip: :yugoslavija: :hiphip: :hiphip: :hiphip:

:redlips2: :zdravica:

Toplica Milan
Banovan!

Balkanska korida
Balkanska korida

Godine: 52

Datum registracije: 20 Jul 2005
Mesto: Senje - Cuprija

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 9:24 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neka ti je sa srećom Sale.
Živ nam i veseo bio.

error,error,error.................

† Gospode Isuse Hriste sine Boga živoga pomiluj mene grešnoga.

S*A*S*A
Alll rights reserved
Alll rights reserved

Datum registracije: 27 Maj 2004
Mesto: Srbija

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

@ Jugovic stvarno Jugo ne znam sta da kazem ..mogu samo da uzvratim komplimat i naravno cu nekako izkombinovati da dodjem do tebe u Stuttgart Very Happy

@ Kumche Nadam se i tebe videti kad budem dolazio kod Juga Wink Hvala na kacketu Very Happy

@ Car Dusan Silni Dule mislim stvarno ako zelite da budete ove godine prvak aj neka bude tako dajemo vam ta potrebna 3 poena Laughing

@ PinkLady Trudin se Pinky trudim i nadam se da ce ih biti jos mnogo vise 8)

@ann02 Hvala na Cestitci

@Sascha336 Hvala Sale kao sto vidim i ti ces jos malo na 9 sprat Wink

@Zilika polkloni od mog omiljenog tima mogu uvek Zili i veliko hvala za salove kad tad cu te nauciti da citas cirilicu Wink

@Toplica Milan hvala i tebi a taj error stvarno nemam pojma kako se to moglo desiti Laughing ovo si mislio sigurno

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 10:05 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bravoooo, cestitke i od mene za 9. sprat :zdravica:

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 10:31 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I Jaoooooo 9 sprat, sto je to visoko Mr. Green

Samo napred sve najbolje !!!!! Wink :smilecolros: :multi: :smilecolros: :multi: :smilecolros: :hello1:

pinkie
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Godine: 45

Datum registracije: 01 Okt 2004
Mesto: u skrivenom kutku

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 26, 2006 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

svaka casat sale..ja ili sam corava il ne vidim dobro..ali ne zameri mi molim te Embarassed Mr. Green svaka cast kolega!!!!

Beskorisno je pobijati tudje misljenje; ponekad covijek uspije da pobjedi nekoga u diskusiji, ali da ga uvjeri -nikada.Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru (Dumas Aleksander)

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Želje, čestitke, pozdravi, pokloni, izjave... ~ -> ~ Arhiva - Želje, čestitke i pozdravi ~ -> Sale30 je tiho stigao na 9. sprat! :) Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana 1, 2  sledeća
Strana 1 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon